*Nettavisen* Sport.

Tør ikke stole på VIF

Foto: Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Vi garderer for Fredrikstad i jakten på 12 rette. Her er dagens tippetips.

06.05.12 11:42

Sportspills meny søndag:
Oddstips 1: QPR kjemper desperat
Oddstips 2: Haugesund må testes
Trav Sørlandet: Nytt stortalent fra Malmin
Tippetips: Vi garderer Vålerenga
Premier League: Skaderapport
Tippeligaen: Skaderapport

Søndagskupongen er satt sammen av oppgjør fra Tippeligaen og Adeccoligaen. Spillefrist er klokken 17.55.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

1. Molde - Aalesund
Tippeligaen. Molde har ikke dominert i årets Tippeliga etter gullet forrige sesong. Borte er tre av tre kamper tapt, hjemme er tre av tre vunnet knepent. Molde har sin del av spill og sjanser, men er foreløpig et stykke unna å kjøre over motstanderne. Seier 4-0 i Sunndal i cupen på tirsdag er som seg hør og bør. I Tippeligaen har de en del å bevise etter tap 1-2 i Sogndal forrige runde. I dag venter nordvestlandsderbyet mot Aalesund, der de ikke får noe som helst gratis.

Emmanuel Ekpo mister trolig hele vårsesongen grunnet beinbrudd.

AaFK har ikke vist det helt store innledningsvis, men i bataljen hjemme mot Rosenborg forrige runde klarte de 2-2, etter å ha ligget under to ganger. Det er viktig for Rekdals gutter at de har begynt å sette noen av sjansene sine, for det har vært laber uttelling i de første rundene. De står med beskjedne 1-4-1 på de seks første, det kunne vært bedre. I cupen tok AaFK seg videre fra første runde etter 1-0 mot Herd.

Leke James (beinhinnebetennelse), Adam Sellami Honningsvåg og Jo Nymo Matland (kragebeinsbrudd) er ute.

Hvis vi ser på innbyrdes oppgjør i Tippeligaen dominerer Molde. I fjor vant de 5-2 her og 3-1 i Ålesund. I 2010 ble det 2-1 her og 0-0 i Ålesund, mens Molde vant begge i 2009, 3-1 og 2-0.

Utfra det Molde har vist hittil, blir dette jevnt. Aalesund ser ut til å være litt i fremgang, og kan tenkes å score mot naboen i nord. Likevel skal Solskjærs gutter være sterke nok til å styre dette på hjemmebane, og vi tror de tar nok en knepen hjemmeseier. H i kamp 1.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

2. Haugesund - Lillestrøm
Tippeligaen. Haugesund har imponert med 2-1 mot Brann, 2-0 borte mot Viking og 7-1 mot Avaldsnes i cupen i sine tre siste. Djurdjic og Søderlund på topp er meget målfarlige. Etter 6 runder ligger Jostein Grindhaugs lag som nummer 4 med 3-2-1 totalt og 11 scorede mål. Det er pent, men vi så jo hvor gode de var forrige sesong også, så spesielt overraskende er det ikke. Men at de vinner 2-0 i Stavanger, og tar med poeng fra bortekamper mot Sogndal og Godset, er sterkt.

Chris Pozniak og Eirik Vespestad Mæland er fortsatt ute.

Lillestrøm har vært opp og ned, og trives neppe med å ligge på nedrykk med 0-3-3 etter seks runder. De var så gode i 2-2-kampen mot Rosenborg at vi forventet større poengfangst i runden etter, men det har bare blitt 1-1 mot variable Vålerenga og tap for Odd, Molde og Strømsgodset. Lillestrøm har ikke vært heldige hittil, de har spilt brukbart men ikke klart å holde på ledelser, som da de hadde 2-1 i Molde helt til sluttminuttene. 8-0 i cupen i Skjetten kan kanskje gi litt selvtillit.

Fredrik Gulbrandsen (lår) er uaktuell, mens Arild Sundgot er ute på ubestemt tid.

Det er nesten ikke mulig å tippe mot Haugesund på hjemmebane, nå som de viser storform. Lillestrøm har ikke vist det helt store på bortebane, og de får det ventelig tungt her. Det må skje mye rart for at det ikke skal ende med H i kamp 2.

3. Sandnes Ulf - Hønefoss BK
Tippeligaen. Sandnes Ulf har vist klasse og vunnet sine to siste 2-1 mot Stabæk og mer overraskende 4-3 i Fredrikstad. 2-2-2 totalt er godt nok til en plass midt på treet, og i dag kommer en ny sjanse til å øke avstanden til bunnen. Første runde i cupen endte med en solid nedtur, da Staal Jørpeland ble for sterke. Selv med Tippeliga-spillere på banen, og selv om trener Asle Andersen setter inn Berget Skjølsvik og Ulland Andersen, og Tommy Høiland da det begynner å røyne på utover i kampen, holder det ikke. Nedturen ble kronet med at Skjølsvik brenner en straffe på stillingen 1-2 samt at man bommer på en ytterligere en kjempemulighet i sluttminuttene. Dette gjør, om ikke annet, at Sandnes Ulf kan fokusere 100 prosent på å etablere seg i Tippeligaen.

Bjørnar Holmvik (fot) er snart tilbake for fullt, men rekker ikke kampen mot Hønefoss kommer for tidlig. Andreas Westlye (lyske) er også ute. Edier Frejd (ribbein) testes fredag. Steffen Haugland (ankel) blir trolig klar. Vegard Aanestad er suspendert (rødt kort).

Hønefoss innfridde som våre oddsfavoritter tirsdag med 6-1 over Røa i cupen. Også i Tippeligaen går det veien, der Hønefoss ennå ikke har tapt. De var faktisk nærmest i ta ledelsen i Tromsø forrige runde, før de utover i kampen måtte forsvare inn 0-0. Hjemmeseier 3-1 mot Aalesund og borteseier 2-0 mot Stabæk før det. Hønefoss har ennå ikke hatt noen dårlig dag på jobben, de jobber like hardt i hver eneste kamp.

Vegar Gjermunstad er eneste fravær.

I Adeccoligaen 2011 tok lagene hver sin 1-0-hjemmeseier.

Denne er vrien, men vi sitter med en følelse av at Hønefoss tar poeng. De har vist stor moral og styrke, og spørsmålet er om de klarer å demme opp for hjemmelagets agressive offensiv og utfordre dem der Ulf er mindre sterke, i det defensive. Vi ender med å bruke helgarderingen vår her. HUB i kamp 3.

4. Strømsgodset - Sogndal
Tippeligaen. Etter 3-3 hjemme mot Haugesund har Godset briljert med seire over Brann, Viking og Lillestrøm før de slo 4. divisjonslaget Solberg hele 9-0 i cupen på tirsdag. Der debuterte Ole Amund Sveen og Kinni Grewal for Godset, som leder Tippeligaen med 4-1-1 på de seks første rundene. Trener Deila sikter mot spill i Europa og per i dag er Godset i rute. I dag møter tabelleneren sin nærmeste utfordrer, som litt overraskende er gjengen fra Saftbygda.

Mounir Hamoud (strekk) mister trolig hele vårsesongen. Martin Rønning Ovenstad og André Hanssen er også uaktuelle.

Sogndal er ubeseirede og har en imponerende målforskjell på 9-2 etter seks runder. Etter uavgjort mot sterke Haugesund og Rosenborg, har de slått Vålerenga og Molde. I cupen var de derimot overraskende tafatte og røk hele 0-3 for tenåringslaget Florø i første runde tirsdag. Trener Jonas Olsson hvilte en del av sine faste startere, og snipp, snapp snute.

Jasmin Mecinovic, Joakim Rudolfsen, Thomas Ness, Espen Ness Lund, Eivind Daniel Røed og Per Egil Flo er uaktuelle. Henrik Furebotn er suspendert (tre gule).

Sogndal har ikke sluppet inn mål på bortebane, men på Marienlyst kommer balkengsmålet. Saftbygdingene tynte med seg et ganske heldig 0-0-resultat fra bortekampen mot Rosenborg, men her tror vi ikke de klarer å stå imot. Da blir spørsmålet om Sogndal selv klarer å score. De har 4-0 bort mot Odd og 2-0 borte mot VIF, men nå mangler de flere viktige spillere. Vi tror Godset vinner mot null denne gangen. 2-0 og H i kamp 4.

5. Vålerenga - Fredrikstad
Tippeligaen.Vålerenga fikk god motstand av Lyn i cupen, slik vi tipset om. Men når dommerne annulerte Lyns 2-2-utlikning på slutten, ble det avansement på Vålerenga, og det var alt i alt fortjent. I Tippeligaen står VIF med 3-1-2 på de seks første rundene, og skal være godt fornøyd med dette. Flere ganger har de fått med seg poeng til tross for at de leverer svake enkeltomganger, og borteserien mot Brann sist var av den heldige sorten. Men det er scoringer og poeng som teller i Tippeligaen, ikke dominans og antall sjanser.

André Muri (hjernerystelse), Yssouf Koné (manglende kamptrening) og Aleksander Solli (beinbrudd) er fortsatt ute. Kristofer Hæstad (lyske), Martin Pusic (lår) og Fegor Ogude (ankel) betegnes som usikre.

Fredrikstad har ikke klart å følge opp den fine 5-1-seieren mot Stabæk. Riktignok har de klart 1-1 borte mot både Hønefoss og Odd, men på eget gress har de tapt for Rosenborg og Sandnes Ulf. Grei 3-1-seier mot Askim i cupen i en kamp som ble unødvendig jevn da Fredrikstad dabbet av etter pause. Elyonussi er laget toppscorer og det finnes fortsatt klasse i laget, men helheten er trolig ikke bedre enn at FFK vil fortsette å variere, og trolig kjempe på nedre halvdel.

Jørgen Horn, Hans Erik Ramberg, Kevin Dure og Simen Rafn er uaktuelle.

Vålerenga tapte begge oppgjør mot Fredrikstad forrige sesong. Fredrikstad har såpass god statistikk som 4-1-1 på de seks siste innbyrdes mot VIF. Nå er ikke Fredrikstad like sterke denne sesongen, tror vi hvertfall, men det er ikke Vålerenga heller, så vi lander på HU i kamp 5.

6. Bryne - Alta
Adeccoligaen. Bryne har ikke fått noen drømmestart i Adeccoligaen, men vant hvertfall hjemmekampen mot Strømmen før de tapte for Notodden og Ranheim. 1-1 i Mjøndalen forrige runde, og 4-1 borte mot Rosseland i lokalderbyet i cupen sist tirsdag. Notorisk ustabile Bryne viste ifølge rapportene framgang på Mjøndalens nye bane, selv om samspillet til tider hanglet, og i dag bør sjansen for seier være større enn på lenge.

Bryne forteller på sin hjemmeside: Aleksander Midtsian og Geir Andre Herrem er på vei tilbake etter skade. Kim Robert Nyborg pådro seg brudd i ankelen mot Rosseland, og er dermed ikke i søndagens tropp. Håkon Stenersen og Esben Ertzeid er i stadig fremgang, men søndagens kamp kommer for tidlig.

Når Alta først tok sin første seier for sesongen, stoppet de ikke før Hødd var slått 5-0. Dette kom etter 3-3 mot Bærum og knepne tap for Glimt og Mjøndalen. Alta-trener Rune Berger var svært misfornøyd med laget etter defensive feil og at de ga bort initiativ mot Bærum, og det ga tydeligvis full skjerpings mot Hødd. Alta er også videre i cupen etter 3-1 mot Lyngen/Karnes. Skal vi si noe om det Alta har vist så langt, blir det at laget så vidt holder Adecco-standard og må finne seg i å være underdogs i nesten alle bortekampene, så også i dag. I Finnmarkshallen vil de alltid kunne slå fra seg.

Sega Ngom mister hele sesongen med en kneskade. Christian Gauseth og Eirik Erlandsen har også vært ute med skader den siste tiden, mens Rune Ertsås er til og fra med et lyskeproblem.

Vi tar en liten sjanse her og gir hjemmelaget full tillit. Mest på bakgrunn av at Herrem og Midtsian er tilbake, og fordi Alta ikke ser sterke nok ut til å vinne spesielt mange bortekamper. H i kamp 6.

7. Hødd - Bærum
Adeccoligaen. Hødd fikk seg en smekk i Finnmarkshallen forrige runde og røk 0-5 mot et effektivt Alta. De har også tapt for Strømmen og Kongsvinger, og selv om de slo Glimt 2-1, ligger laget fra Ulsteinvik på nedrykk og med 12 baklengs på fire runder. Noe må skje, og det bør skje i dag, mot det eneste laget Hødd har bak seg på tabellen. I cupen gikk Hødd opp til 3-0 mot Tornado Måløy etter 30 spilte minutter og kontrollerte avansementet inn.

Heltne (a) ser ut til å være tilbake for Hødd, mens Grodås (f) trolig er ute igjen.

Bærum ligger sist, med tre spilte kamper. 3-3 hjemme mot Glimt i premieren ble fulgt opp med 3-3 mot Alta i Finnmarkshallen, før det ble tap 1-3 hjemme for Ullensaker/Kisa. I cupen gjorde de en middels innsats og det holdt til 2-0 over Drammen FK og avansement. Klubben sier at kampen ikke var noen stor prestasjon, men det viktigste er at de vant samtidig som de fikk hvilt en del spillere til dagens kamp og gitt spilletid til andre, mindre brukte spillere. Aalbu og Shaswari scoret Bærums mål.

Thomas Finstad er trolig ute igjen, mens det skal nærme seg retur for Morten Ruud Irgens og lagets kaptein Lars Sandbu. Men vi må sette spørsmålstegn ved disse. Eirik Nervold (m) og Daniel Berg (m) var tilbake i cupkampen onsdag.

Her kan det bli målrikt, tror vi. Bærum har scoret i alle kampene sine hittil, mens Hødd skal slå tilbake etter 0-5 sist. Vi tror Hødd løfter seg og vinner denne kampen. H i kamp 7.

8. Sandefjord - Kongsvinger
Adeccoligaen. Sandefjord har ikke vunnet i ligaen siden de slo HamKam 3-2 på Hamar i premieren. Det har blitt tap på dagens bane for Sarpsborg og 1-1 mot Start og Strømmen. Mot Strømmen leverte man en prestasjon langt under pari. I cupen gikk man greit videre etter 6-0 mot Runar. I Sandefjord har man selvsagt fått med seg at dagens motstander har åpnet bra, og når man selv ikke kom opp på nivå i 2. omgang mot Strømmen sist, ligger det i luften av Sandefjord vil ta seg kraftig sammen i dag. Så spørs det om det er nok.

Vi har ingen tropp fra Sandefjord, men vet at Røyrane (m) og Dokken (m) er ute med skader.

Tom Nordlies Kongsvinger vant sine tre første kamper på imponerende vis, spesielt 2-1-seieren i Sarpsborg var sterk, før det ble tap 0-3 for HamKam på Gjemselund forrige runde. I midtuken hadde Kongsvinger bortekamp mot Eidsvold Turn i cupen, et av de bedre lagene i 3. divisjon. Kongsvinger stilte toppet lag og vant en ganske jevn kamp 3-1.

KIL redegjør for skadesituasjonen på sin nettside: Tre spillere er fremdeles usikre fram mot kampen i Sandefjord. Både Henry Joseph, Kai Olav Ryen og Tobias Holmen Johansen sliter med smårusk, og det blir fortløpende vurdert hvorvidt det er lurt å la dem spille i helgen.

Kongsvinger vant begge møter i Adeccoligaen i fjor og begge møter i Tippeligaen året før.

Her tror vi begge lag går for seier. Sandefjord kan ikke være fornøyd med mindre enn tre poeng. Kongsvinger kan imidlertid bli en hard nøtt, og vi prøver HB i kamp 8.

9. Sarpsborg 08 - Ranheim
Adeccoligaen. Sarpsborg 08 åpnet med 4-4 hjemme mot Start i en underholdende kamp. Siden har de slått Sandefjord og Notodden, men tapt på hjemmebane for Kongsvinger. Sarpsborg slo tilbake med seier i cupen, 3-1 mot Holmlia. Her møtte de et godt lag, men spilte en god kamp selv også.

Trener Roar Johansen ønsker seg 90 gode minutter av laget i dag, ikke bare én god omgang, slik tendensen var mot Start og Kongsvinger. Alvaro (f) er eneste usikre spiller, melder Johansen i et intervju. Det betyr at Roberts (a) har sonet ferdig og at Henanger (m) nå er tilbake, han var å se på benken i cupkampen mot Holmlia.

Ranheim har innledet meget sterkt og topper tabellen etter fire runder. Etter seire over Tromsdalen, Bryne og Ull/Kisa ble det 1-1 hjemme mot Start forrige runde. I cupen røk de derimot ut, etter 1-2 borte mot 3. divisjonslaget Verdal. Nå er de ute etter å heve seg, forteller midtstopper Are Tronseth, som har en fortid i Sarpsborg 08.

Krogstad (a) var tilbake mot Verdal og markerte seg med scoring. Kråkmo (f) er skadet på lengre sikt og Gjermund Åsen (m) er også ute. Dette er troppen:

Even Barli, Bjørn C Muller, Aleksander Foosnæs, Kristoffer Løkberg, Emeh, Osei Oviasu, Daniel Krogstad, Kristian Sørlie, Brede Moe, Are Tronseth, Bendik Bye, Robert Stene, Eirik Malmo, Thomas Rønning, Mads Reginiussen, Micael Stilso.

Vi har god tro på hjemmelaget her, de har et meget farlig spisspar i Wiig og Hoås, og på eget gress med bortimot toppet lag kan de fort bli de første til å slå Ranheim denne sesongen. Vi tror hvertfall ikke Sarpsborg taper. HU i kamp 9.

10. Start - Strømmen
Adeccoligaen. Start har møtt fire av de antatt tøffeste motstanderne allerede, og kommet fra det med 1-3-0. De slo HamKam 3-1 på dagens bane, ellers uavgjort mot Sarpsborg, Sandefjord og Ranheim. Start går for opprykk og de er videre til 2. runde i cupen etter 4-2 mot Donn. Her lå de under 0-2 tidlig, men hentet seg inn. "Spiller vi mot Strømmen som vi gjorde mot Donn i 1. omgang, taper vi 5-0", sa Valderhaug til klubbens nettside etter kampen. Vi antar at Start er mer skjerpet i dag.

Trener Mjelde har flere spillere tilbake fra skade denne gangen, og det blir vanskeligere å ta ut laget. Vikstøl spilte cupkampen, mens Owello fikk hvile. Begge er klare her, og de andre som er tilbake må være Madsen (f) og Mathisen (f), selv om Starts hjemmeside ikke sier noe konkret om dette. Børufsen (m) og Kristiansen (k) er fortsatt ute.

Strømmen har startet fint med 2-1-1 på de fire første. Etter tap for Bryne i premieren har de slått til med seire på Hamar og hjemme mot Hødd. 1-1 mot Sandefjord er også godkjent for en klubb som har forsterket laget, men som ikke renges med helt i toppen. Høland ble knust 7-0 i cupen og nå står Raufoss for tur. Fra Strømmens nettside:

Vi er inne i en tøff periode med 2 kamper i uka og det merkes, det blir mye belastning på en del av spillerne. Det har vi fått merke de siste dagene ved at vi har fått et par spillere med litt smårusk. Amundsen, Bjørnevik, Yabre og Nkee har trent litt alternativt denne uken men det ser ut til at alle fire stiller friske og raske søndag. Vi har spilt godt i det siste så selvtilliten i laget bør være bra.

Det ser ut som Start kan stille sesongens hittil sterkeste tropp hjemme på Sør Arena, og da skal det mye til at Strømmen tar poeng. Strømmen er gode, dette kan bli jevnt en stund, men vi forventer noe ala 3-1 til hjemmelaget. H i kamp 10.

11. Tromsdalen - Mjøndalen
Adeccoligaen. Tromsdalen ligger et stykke ned på tabellen etter tre tap og en seier på de fire første. Seieren kom med 1-0 hjemme mot Notodden, mens man var et stykke unna poeng mot Ranheim og Kongsvinger. Mot Glimt tapte man poeng på overtid etter 2-3 i Bodø. 3-1 mot Salangen i cupen etter godkjent innsats mot et defensivt 3. divisjonslag. Et par av de faste fikk hvile der.

Yndestad (f) ser ut til å være ute fortsatt, mens Lidin Hansen (m) var tilbake fra start mot Salangen.

Mjøndalen feirer åpning av ny stadion, Mjøndalen Stadion heter den, men på tirsdag måtte de ta turen til Moss og bortekamp mot Sprint/Jeløy i cupen. De vant 2-0 der etter mål av Kirkevold og Rønningene. Etter en jevn 1. omgang giret bruntrøyene opp et par hakk de siste 45 og vant fortjent. I ligaen har det blitt seier i Alta, uavgjort hjemme mot Bryne og tap borte for Ull/Kisa.

Kortgaard Ingebretsen (m) er ute med skade. Gulsvik (a) er fortsatt ute. Men Karlsen (m) var tilbake, på benken riktignok, i cupkampen.

Dette slår oss som en kamp der laget som har dagsformen vinner. Tromsdalen bør vinne denne type kamper, og de er favoritter med over 50 prosent på folkerekka. Det ser litt i overkant mye ut. Mjøndalen vant 1-0 i Alta etter et raid av Kirkevold, og det er nettopp spillere som han som kan avgjøre denne typen kamper. Første målet vinner? HB i kamp 11.

12. Ullensaker/Kisa - Bodø/Glimt
Adeccoligaen. Ull/Kisa har startet meget godt. Antatt middels motstand i Notodden, Mjøndalen og Bærum er slått, mens det ble tap 0-3 borte mot Ranheim. 6-0 over Hauerseter i cupen uten at man på noen måte slet seg ut. Dette er imponerende av Arne Erlandsens gutter, som nå har spilt på seg stor selvtillit og går i strupen på hvem som helst.

Vangen (k) og Moen Hansen (m) er trolig ute fortsatt. Vi kjenner ikke til nye skader.

Bodø/Glimt regnes som opprykkskandidat, men det ser ikke ut til at de har knukket borte-koden denne sesongen heller. De skaper sjanser, men får ikke uttelling. De ledet 3-1 i Bærum i premieren, men slipper motstander inn i kampen og det blir 3-3. De leder borte mot Hødd også, men Hødd snur til 2-1 på drøye ti minutter og Glimt taper. Når vi ser Hødd sine scoringer, ser vi også gulkledde som ikke presser motstander nok eller er tette nok i markeringene. Da er det en annen dans hjemme på Aspmyra, der Knarvik sikret seier i det 90. minutt mot TUIL forrige runde. Slike matchvinneregenskaper viser Glimt sjelden eller aldri på bortebane, og nå er det ut på tur igjen, sydover til en motstander i toppform. Det skal i rettferdighetens navn nevnes at Glimt slo Tverrlandet 5-0 borte i cupen.

Trener Cato Hansen utelot forrige sesongs toppscorer Jim Johansen (a) fra troppen mot Hødd, da Hansen mener Johansen ikke er kampklar. Ellers er Stensland (a) og trolig også V. Nordberg (a) og T. E. Nordberg (f) ute, mens Thomas Braaten (f) var tilbake og spilte fra start mot Tverrlandet.

Ull/Kisa er favoritter på folkerekka, mens Glimt faktisk er favoritter hos oddsselskapene. Det er overraskende å se at bookmakerne tror på Glimt og deres bortekompleks mot den store overraskelsen Ull/Kisa. Mulig det blir jevnt, men vi heller mot hjemmeseieren på Jessheim. HU i kamp 12.

Klikk her for å levere vår 96-rekker

Klikk her for å levere vår 486-rekker

Her kan du levere det store systemet til redusert pris via TippSt@tion, et program som reduserer innleveringsprisen uten å redusere vinnersjansene like mye.

96-rekker:

HTML EMBED
Tipping Søndag, frist: 06.05.2012 17:55
1. Molde - Aalesund H
2. Haugesund - Lillestrøm H
3. Sandnes Ulf - Hønefoss BK H U B
4. Strømsgodset - Sogndal H
5. Vålerenga - Fredrikstad H U
6. Bryne - Alta H
7. Hødd - Bærum H
8. Sandefjord - Kongsvinger H B
9. Sarpsborg 08 - Ranheim H U
10. Start - Strømmen H
11. Tromsdalen - Mjøndalen H B
12. Ullensaker/Kisa - Bodø/Glimt H U

-

486-rekker:

HTML EMBED
Tipping Søndag, frist: 06.05.2012 17:55
1. Molde - Aalesund H
2. Haugesund - Lillestrøm H
3. Sandnes Ulf - Hønefoss BK H U B
4. Strømsgodset - Sogndal H
5. Vålerenga - Fredrikstad H U B
6. Bryne - Alta H
7. Hødd - Bærum H
8. Sandefjord - Kongsvinger H U B
9. Sarpsborg 08 - Ranheim H U
10. Start - Strømmen H
11. Tromsdalen - Mjøndalen H U B
12. Ullensaker/Kisa - Bodø/Glimt H U B

-

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.