*Nettavisen* Sport.

Tor-Kristian Karlsen ferdig som sportslig leder i Start

Kristiansand 20170820. 1. divisjon fotball 2017: Start-Tromsdalen 2-2. Starts sportssjef Tor-Kristian Karlsen etter 1. divisjons kampen mellom Start-Tromsdalen på Sør arena.

FERDIG I START: Tor-Kristian Karlsen er ferdig i klubben etter opprykket til Eliteserien. Foto: Tor Erik Schrøder (NTB scanpix)

Tor-Kristian Karlsen fortsetter ikke som sportslig leder i Start.

20.12.19 14:13

Det bekrefter Start i en melding på sine hjemmesider. Karlsen fortsetter ikke i jobben når kontrakten hans går ut ved nyttår.

Han startet i jobben som sportslig leder sommeren 2017, da klubben jaktet opprykk til Eliteserien.

- De siste to og halvt årene har vært svært lærerike for min del. Det har vært oppturer, nedturer og oppturer - i den rekkefølgen - men uansett hvor mye det har svingt har jeg opplevd Start som en helt enestående fotballklubb. Særlig i de vanskelige periodene har klubben stått fjellstøtt og jeg tror alt det Start har vært gjennom de siste årene vil gjøre oss - jeg kommer fortsatt til å si "oss" – i stand til å takle hvilke som helst utfordringer som måtte komme, sier Tor-Kristian Karlsen.

LES OGSÅ: Lillestrøm rykket ned etter vanvittig snuoperasjon av Start

Karlsen har tidligere jobbet som sportsdirektør i Monaco i tillegg til en rekke andre klubber rundt i Europa.

Start rykket denne sesongen opp etter en vanvittig kvalifiseringsfinale mot Lillestrøm denne måneden. 0-4 ble i siste liten snudd til 3-4 på Åråsen. Det sendte Kristiansand-klubben til Eliteserien på bortemålsregelen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag