RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tora Berger avsluttet med stafettgull

AVSLUTTET MED STIL: Tora Berger gikk Nord-Østerdal inn til gull på NM-stafetten.
AVSLUTTET MED STIL: Tora Berger gikk Nord-Østerdal inn til gull på NM-stafetten. Foto: Simen Lønning / Mediehuset Nettavisen
Skiskytteren rundet av karrieren med seier på NM-stafetten.

Med tre NM-gull og sin sjuende kongepokal i bagasjen under mesterskapet i Voss, er tiden som profesjonell skiskytter over for Berger.

– Det er godt å være ferdig. Jeg merker at jeg nå aller helst ønsker å slappe av, så det skal bli godt å komme hjem og få litt ro. Jeg skal i neste uke til Russland for å gå et showrenn, men så er det slutt. Toppidrettskarrieren er lagt på hylla, men kanskje kommer jeg tilbake til NM for å gå stafetten, sa Berger til NRK.

Søndag gikk hun Nord-Østerdal inn til seier med 8,2 sekunders margin til Oslo og Akershus. Hordaland var 1.52,8 minutter bak og tok bronsen.

Det var jevnt mellom Berger og Tiril Eckhoff før siste skyting. Berger måtte ty til to ekstraskudd, mens Eckhoff måtte bruke tre.

– Jeg tror vi begge var veldig slitne. Vi gikk jevnt, så det var bare på standplass at jeg følte det var noe jeg kunne gjøre. Skytingen gikk bra helt til det femte skuddet, der jeg måtte bruke ekstraskudd, sa Berger til NRK.

Berger vant NM-gullet sammen med Marion Rønning Huber og Bente Losgård Landheim. Eckhoff gikk stafetten med Kaia Wøien Nicolaisen og Fanny Welle-Strand Horn.

Bronsevinner Hordaland var representert ved Ragnhild Femsteinevik, Ann-Kristin Aafedt Flatland og Jori Mørkve. I likhet med Berger gir også Flatland seg som skiskytter på toppnivå. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere