RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torjus Hansén enig med Odd

Foto: Håkon Mosvold Larsen (Scanpix)
Sist oppdatert:
Torjus Hansén er enig med Odd om en treårsavtale. Veteranstopperen kommer til klubben gratis fra Rosenborg.

Som TV 2 Nettavisentidligere har skrevet, har Torjus Hansén flyttet hjem til Skien, og deltatt på Odd-treningene siden juletider. Nå er det klart at han skal spille for Odd de neste tre sesongene.

- Vi er blitt enige med Torjus Hansén om rammene for en treårsavtale. Kun formaliteter gjenstår, som den medisinske testen og lignende, før alt er klart. Vi regner med at han skriver under for Odd på fredag, sier Odd-trener Gaute Larsen til TV 2 Nettavisen.

Larsen legger ikke skjul på at Torjus Hansén er en spiller som vil styrke stallen.

- Han har bred erfaring og rutine fra blant annet Rosenborg, Lillestrøm og tysk fotball. Det er en spiller som passer veldig godt inn hos oss. Dessuten er han jo opprinnelig Skiens-gutt, sier Larsen.

Tredje nye til Odd
Torjus Hansén blir den tredje nye spilleren Odd Grenland henter inn foran neste sesong. Tidligere har klubben sikret seg underskriften til det svenske stortalentet Pär Nilsson fra AIK og Fernando de Ornelas fra en klubb fra Kypros.

- Vi er veldig fornøyd med tingene slik de ser ut nå. Men vi har ikke avblåst spillerjakten helt. Vi er interessert i å hente en sentral midtbanespiller, men for øyeblikket har vi ikke noen konkrete spillere vi jobber med i den posisjonen, forteller Gaute Larsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere