RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torpederer konkurrentene i V65?

Foto: hesteguiden.com
Sist oppdatert:
Styrkefenomenet Tuxi Titan kommer tilbake etter lang pause, og på sitt beste spiser den kapable krabaten dagens konkurrenter til frokost!

Klikk her for å se våre V65-forslag.

Det er liten tvil om at vi spiller den beste hesten i den andre avdelingen i form av 11 Tuxi Titan, og når vi har innhentet meget positive rapporter fra trenerhold er vi ikke redd for å bankerspille Spikeld-sønnen. Svein O. Ruud sier nemlig til Nettavisen at 6-åringen virker kruttsterk i trening, og at formen skal være noe nær på topp.

Det er nok for oss, og når forutsetningene nærmest er optimale for vår banker for dagen spiller vi i god tro. Startspor i andre rekke anser vi nemlig for å være en klar fordel med tanke på feilfri avgang, og dagens distanse er midt i blinken. Selskapet egner seg i hvert fall ikke til å skremme, og vi satser på at Ruud-traveren innleder dette året slik han begynte det forrige.

Vi står på to
I finalen mener vi at vinneren i åtte av ti tilfeller er å finne på duoen 1 Norvelous News og 2 Playful, og står følgelig på disse to på samtlige spilleforslag. Ingen nekter førstnevnte teten, og på sitt beste leder Mikkelborg-traveren rundt om. 6-åringen skuffet første gangen ut etter lang pause, mens han i den siste starten satt bom fast. Formen skal normalt være sterkt stigende med et par løp innefor vesten, og tidligere var jo Norvelous Hanover-sønnen nærmest uslåelig fra spiss.

Sistnevnte hadde en strålende fjorårssesong med nesten 340.000 kroner innkjørt, og fra et pent utvendig par er Dell Ridge Image-sønnen hesten å stå i mot til slutt. 7-åringen har en skreddersydd oppgave på papiret, og trener Geir V. Gundersn mener hesten holder uforandret fin form etter litt pause.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Giganter møtes!
Ja, i innledningen får vi se to hester langt utenom det vanlige i form at 13 Dynamic Prospect og 15 Sleepwiththefishes. Førstnevnte har innledet sin karriere med fire strake triumfer, og i den siste starten vant jo Victory Party-sønnen sprettlett (lett joggende, og kusken så ikke ut til å kjøre en meter) på fine 17.4 full vei. Sistnevnte stod for en maktdemonstrasjon i den siste starten (vant med halve oppløpet etter grov startgalopp), og dette er en hest trener Morten M. Ottersen kan få mange gleder med utover i sesongen.

Felles for dem begge er dog at de står litt kinkig til i andre rekke på 20 meter tillegg, og fra strek lurer en spennende duo i form av 3 Jet Caltina og 4 On Off. Førstnevnte tror vi er svært bra på sitt beste, mens sistnevnte kommer med fine meritter fra Danmark.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Øvrige vurderinger
V65-3: Vi støter her på dagens største favoritt i form av 2 Mc. Laren med sine voldsomme 79 %, og det blir i drøyeste laget for oss. Soir Des Tibur-sønnen imponerte riktignok med en flott triumf på sterke 14.9 over en sprint i den siste starten, men alt ble dønn riktig med tøft tempo i front ved den anledningen. Midtfjeld-traveren fikk 75.000 kroner for den seieren, og vi mener det er opp en liten klasse denne gangen.

5-åringen har dessuten levert variable resultater i stort sett hele sin karriere, og en hest som 3 Yankee Rapida tror vi slett ikke er noe dårligere på sitt beste. Sistnevnte holder hysterisk form (satt bom fast sist), og i en feilfri utgave tror vi Muscles Yankee-sønnen kan gi favoritten en real match. Vi står på disse to på våre tre minste spilleforslag, mens vi åpner opp for en smell på systemet.

V65-4: Et relativt åpent løp, men vi satser klart mest på at duoen 4 Høiby Sindre og 5 Løve Pål er med og kjemper om den gjeveste sjekken til slutt. Førstnevnte gikk en rekke flotte løp i sin debutsesong, og selskapet er ikke verre enn at Engli Svarten-sønnen kan gå til topps direkte etter litt pause. Sistnevnte syntes vi holdt strålende til fjerde på fine 30.2 over en sprint etter et tøft løp utvendig sist, og løp i kroppen har normalt gjort godt på Pål Even-sønnen.

V65-5: Vi har ikke ståltro på favorittene i dette oppgjøret, og vi mener kanskje at dette er snakk om dagens mest åpne løp. Tilbake etter pause kommer 5 Laeskog Ronja, men med et tynt rutineløp på 37.2 full vei (19. januar) i ryggen, tror vi Elding-datteren trenger et løp i kroppen før storformen innfiner seg. 8-årshoppa er treg fra start, og i dennes rygg står 11 Huldre Klaff.

Sistnevnte står således veldig sjanseartet til, og Moe Odin-sønnen støter da også på klart skjerpet motstand her (tjent mye penger på kort tid). Varslet form sist gjorde 8 Vesle Rappa, og Pål Even-datteren vant da også et V75-løp på nøyaktig samme tiden i fjor. Et langskudd dette, men vi mener Raastad-traveren er verdt en hundrelapp i DD-spillet.

Ekspertforslag
Til V65-løpene på Bjerke har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 96, 288, 720 og 2160 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens vårt DD-forslag på 100 kroner ligger ute her .

Det største forslaget er et ab-system, som vi har fylt ut på to kuponger her .

Kjøp en bong og se løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 19.30-20.00 i kveld!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere