*Nettavisen* Sport.

Torres: - Det har vært veldig tøft

Foto: Andrew Yates (AFP)

Chelsea-stjernen innrømmer at måltørken har gått inn på ham.

27.09.11 10:51

Fernando Torres har ikke hatt det lett siden han ble solgt til Chelsea for 50 millioner pund fra Liverpool.

Etter ett mål på de første 22 kampene i Chelsea-drakten, har det endelig løsnet foran mål, og Torres har scoret i de to siste kampene for blåtrøyene.

Likevel med en viss bismak.

Sjansemisbruk og rødt kort
Mot Manchester United scoret Torres et flott mål, før han senere i kampen bommet på en gedigen sjanse, en bom som senere er døpt «the miss of the century».

Mot Swansea scoret han igjen, men klarte å ødelegge inntrykket ved å hive seg inn i en hodeløs takling, og ble vist det røde kortet.

- Jeg mente det ikke. Det er første gang jeg har fått rødt kort i Premier League, og det er forhåpentligvis siste gang jeg får det. Det sier seg selv at jeg ikke ønsket å skade den andre spilleren. Jeg prøvde å trekke til meg beinet, men var for sent ute, sier Torres ifølge The Mirror.

- Det er synd, og jeg ble virkelig skuffet, for det gjorde at laget lenge måtte spille 11 mot 10, fortsetter han.

- Jeg har slitt
Nå innrømmer Torres for første gang at måltørken har gått inn på ham.

- De første seks månedene i Chelsea har vært veldig tøffe for meg. Jeg har slitt, sier Torres, som trekker frem Chelsea-fansen som en viktig støtte i den vanskelige perioden.

- Jeg har alltid satt pris på støtten jeg har fått fra supporterne. Når man gjør det bra og scorer mål, er det lettere for fansen å elske og støtte deg, men fra dag én har jeg vært imponert av forholdet jeg har hatt til supporterne. Alltid når jeg har snakket med supporterne på gata eller på en café, har jeg følt støtte. Det er fint at jeg har startet å score for dem, sier han.

Onsdag spiller Chelsea og Torres mot Valencia i Champions League, og det kan bli den siste kampen han spiller på en stund. Det røde kortet mot Swansea gjør nemlig at spanjolen ikke kan spille Premier League-fotball før Arsenal kommer på besøk til Stamford Bridge den 29. oktober.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.