RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torres har valgt sitt spill

Foto: REUTERS/SCANPIX
Sist oppdatert:
Se hvilket fotballspill Liverpools Fernando Torres har valgt.

(Spill): Sammen med Lionel Messi har Fernando Torres signert kontrakt med Konami om å fronte den populære «FIFA»-utfordreren «Pro Evolution Soccer 2010».

Torres er tilsynelatende ikke i tvil om hvilket spill som er sin favoritt.

– Alle vet at når det gjelder fotballspill, er «PES»-serien den mest realistiske. Det nye spillet ser utrolig bra ut, og jeg ser fram til å se meg selv i aksjon, sier Torres til Liverpools offisielle nettside.

Tidligere har stjerner som Thierry Henry og John Terry stilt opp på coveret av spillet. Konami forteller at de er godt fornøyde med at Torres takket ja til årets utgave av «PES».

– Fernando har etablert seg som en av de mest spennende spissene i verden. Han representerer alt som er bra med den moderne fotballen, og besitter både fart, teknikk og overblikk. Tre elementer som er viktige også i «Pro Evolution Soccer», sier Konamis Jon Murphy.

«Pro Evolution Soccer 2010» slippes til PC, PS3 og Xbox 360 samt PS2 og PSP i løpet av høsten 2009. Les mer om spillet på detaljsiden for «Pro Evolution Soccer 2010».

På forsiden av Spillmagasinet finner du flere saker om spill.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere