RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torres inn, Crouch ut?

Sist oppdatert:
Peter Crouch til Spania med Fernando Torres motsatt vei?

Daily Star, ikke akkurat noen bastion for velfunderte og troverdige nyhetsoppslag, skriver mandag at Atletico Madrid angivelig skal ha sagt til Liverpool at de kun er interessert i å gjøre forretninger med Liverpool angående Fernando Torres dersom Peter Crouch er en del av avtalen.

Det er «Silly Season» nå så det holder i England, så man må ta de fleste oppslag fra fotballøya i disse dager med en stor porsjon skepsis. Men uansett: ryktene vil ha det til at klubbene skal være om lag åtte millioner pund fra hverandre når det gjelder prisvurdering for den spanske landslagsspissen.

Liverpool skal dog ha foreslått Luis Garcia som en del av en overgangsavtale, men det er trolig ikke Atletico Madrid interessert i. Atleticos trener Javier Aguirre skal være en stor fan av Peter Crouch, men samtidig skal Liverpools manager Rafael Benitez ikke være spesielt villig til å la Crouch gå.

Representanter for Liverpool skal etter sigende reise til Madrid senere denne uka i håp om å spikre en avtale for den 23-årige superspissen, som også har vært koblet til Manchester United.

Hva tror du? Blir Fernando Torres Liverpool-spiller? Si din mening i kommentarfeltet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere