Gå til sidens hovedinnhold

Torres: - Jeg er her for å bli

Dårlig nytt for midtstoppere i Premier League: Fernando Torres er kommet for å bli.

Den 23 år gamle spissen har fått en svært god start på karrieren i England. Lørdag scoret han to mål da Liverpool vant hele 6-0 over Derby County.

Så langt har Torres tre mål og én målgivende på fire seriekamper. Til Liverpools offisielle nettside forteller han at han stortrives på Merseyside.

- Det føles som om jeg har vært i Liverpool lenge. Jeg har intensjoner om å bli her i mange år, og er veldig fornøyd med alt - mine lagkamerater, fansen, byen, stadion og selvfølgelig mitt første mål på Anfield mot Chelsea, sier Torres.

Lagkameratene er også imponert over hvor raskt Torres har funnet seg til rette i Premier League.

- Fernando gjør det veldig bra. Det kan være vanskelig å komme til en ny liga, men han har funnet seg til rette veldig raskt. Han har stor fart, er fysisk sterk og vil forhåpentligvis score flere mål fremover, sier Xabi Alonso.

- Han har også vist at han ikke er redd for den fysiske kontakten her, med forsvarsspillere som forsøker å sette ham ut, og det er veldig viktig. Forsvarsspillere vil fort merke at han ikke er redd, og at det fungerer som motivasjon for ham, mener den elegante midtbanespilleren.

Liverpool topper Premier League etter fem runder, selv med en kamp mindre spilt.

Reklame

Her får du tak i valpekalenderen 2021