*Nettavisen* Sport.

Torres kan rekke hatkampen

Foto: AFP/Scanpix

Liverpools superspiss skal testes lørdag.

27.11.09 17:34

Uten Fernando Torres på banen så mangler Liverpool et av sine aller farligste angrepsvåpen. Derfor har spanjolens skadeproblemer den siste tiden skapt mye hodebry for manager Rafael Benítez.

Testes lørdag
Torres har imidlertid trent lett med resten av laget denne uken, mens han også har fått intensiv behandling for lyskeskaden. Spissen har vist såpass framgang at en hardt presset Benitez nå håper å få sin toppscorer tilbake på banen til helgens byderby mot erkerival Everton på Goodison Park.

Superspissen vil gjennomgå en test lørdag for å se om han er frisk nok til å spille søndagens kamp.

- Han skal testes lørdag. Han har trent bra den siste tiden, og blitt behandlet av våre fysioterapeuter. Etter lørdagens trening tar vi en avgjørelse, sier Benitez ifølge Sky Sports.

Babel ute
I tillegg til at Torres fortsatt er usikker til kampen mot Everton, så må Liverpool også klare seg uten Ryan Babel, som pådro seg en skade i forrige ligakamp mot Manchester City.

- Ryan Babel er skadet og spiller ikke. Martin Kelly behandles fortsatt av fysioterapeuter. Albert Riera har trent godt, og vil bli vurdert til kampen. Bortsett fra disse er resten av laget i full trening, sier Liverpool-manageren.

Både Liverpool og Everton har prestert under pari så langt i høst, og det er dermed to lag med kniven på strupen som møtes til det tradisjonelle byderbyet.

Liverpool er allerede slått ut av Mesterligaen, mens de også har tapt fem av 13 kamper i ligaen. Everton på sin side ligger helt nede på en 14.-plass i Premier League etter 13 ligakamper.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag