Spania er regjerende europamestere, og kanskje den aller største favoritten i sommerens VM-sluttspill i Sør-Afrika.

Onsdag ettermiddag starter ferden mot et eventuelt VM-gull, og allerede før avspark er det gode nyheter for Spania: Både Liverpool-spissen Fernando Torres og Barcelonas offensive midtbanespiller Andres Iniesta er meldt kampklare.

LIVE 16.00: Spania - Sveits

Spesielt Iniesta har vært usikker de siste dagene. Og at han er klar, betyr ikke nødvendigvis at han spiller åpningskampen mot Sveits.

- Vi tenker på morgendagen, men vi må også tenke på resten av turneringen, sa den spanske landslagssjefen Vicente Del Bosque tirsdag kveld.

Det kan imidlertid synes som om Del Bosque ser på de enorme forventningene som et større problem enn småskader på enkelte nøkkelspillere.

- Vi møter en massiv optimisme fra omgivelsene. Ifølge fansen, er vi allerede i finalen. Men spillerne vet hva det handler om, de befinner seg ikke i den samme fantasiverdenen som fansen, understreker han.

- Det er veldig jevnt, og små forskjeller på lagene. Skal man oppnå suksess, må man ta alle utfordringer på alvor, poengterer Del Bosque, som skryter av Sveits og trener Ottmar Hitzfeld:

- De er velorganisert. Og de har en glimrende trener som har oppnådd mye.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!