Torres refser Liverpool-styret

Foto: Reuters/Scanpix

Liverpool-stjernen forlanger handling – nå.

15.01.10 09:40

Fernando Torres er ute med en kneskade de neste seks ukene, men det forhindrer ikke Liverpool-stjernen å ha meninger om verken laget eller styret.

- Må handle
Sterke meninger.

- Det er frustrerende. Vi fikk andreplass i fjor, og denne sesongen kunne det virkelig ha snudd, vi kunne ha gjort noe stort.

- United solgte Tevez og Ronaldo, mens Chelsea ikke kjøpte noen. Men det har ikke skjedd, og nå er det eiernes tur. De må handle spillere så dette ikke skjer igjen, sier Torres til 442 ifølge Sky Sports nettside.

Liverpool-styret har fått kraftig gjennomgå av klubbens supportere, og nå er det kanskje klubbens mest profilerte spiller som også rasler med sabelen. Spanjolen er i alle fall klokkeklar på hva som nå forlangets av yankeene for at Liverpool igjen skal spise kirsebær med de store.

- Hvis vi skal kunne slåss med United og Chelsea trenger vi en mye mer komplett stall. Vi trenger flere, skikkelige førsteklasses spillere, og vi kan ikke la våre beste spillere forlate klubben.

Senker lista
Noen slåsskamp med de største fiskene blir det imidlertid ikke i år, og lista er betydelig senket, innrømmer Liverpool-spissen.

- Vi ville ikke vinne Europa League da sesongen startet, men nå må vi bare vinne den. Alt annet ville være forferdelig.

- Vi må forbedre oss, vi må ta ansvar, og vi må komme oss inn blant topp fire og vinne noe. Vi har nesten ingen sjanse til å vinne tittelen, nå må vi bare gjøre det beste ut av sesongen.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag