Fernando Torres er på god vei tilbake fra kneoperasjonen som spissen måtte gjennom i april, og trener for fullt med det spanske landslaget i Sør-Afrika.

Men når de regjerende europamesterne møter Sveits til deres første VM-kamp i Durban førstkommende onsdag, forbereder landslagssjef Vicente del Bosque på at det foregår uten Liverpool-spissen på topp.

- Jeg tror ikke han kommer til å spille den første kampen, selv om han ikke er ute av bildet heller, fortalte del Bosque i et intervju med den spanske tv-kanalen Telecinco på lørdag.

Men treneren hadde ellers gode nyheter å komme med til det spanske folket.

Andres Iniesta har lenge vært tvilsom til kampen mot Sveits etter å ha pådratt seg en skade i oppkjøringskampen mot Polen, men del Bosque er nå optimistisk på midtbanespillerens vegne.

- Jeg tror han rekker Sveits-kampen, sa landslagssjefen.

En annen nøkkelspiller i den spanske troppen, Cesc Fabregas, har også slitt med skade, men Arsenal-spilleren melder seg selv så godt som klar til kampen i neste uke.

- Jeg blir bedre og sterkere for hver eneste dag som går, forteller Fabregas på en pressekonferanse etter søndagens trening.

- Jeg føler meg i god form, og kan nesten si at jeg er 100 prosent klar, legger han til.

Foruten Sveits og Spania, består VMs gruppe H av Chile og Honduras.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!