RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torres utelukker Chelsea

Foto: AFP/SCANPIX
Sist oppdatert:
Fernando Torres avviser at det er aktuelt med noen overgang til Chelsea.

Det er silly season så det holder i England for tiden, etter at Premier League-sesongen er over. Spekulasjonene raser med andre ord, og det er ikke lett å holde tritt med dem.

Mandag meldte diverse tabloidaviser at Chelsea skulle smelle 50 millioner pund på bordet for Liverpools Fernando Torres, men at det i det hele tatt skulle være aktuelt med noen overgang, avviser hovedpersonen selv.

Han ønsker nemlig å bli en legende på Anfield.

Torres, som scoret 32 mål i sin første sesong i England etter overgangen fra Atletico Madrid, føler seg svært hjemme i Liverpool.

- Dette er laget mitt, Liverpool er byen min og Anfield er banen min. Det føles veldig godt. Dette var bare min første sesong i Liverpool, og jeg ønsker å spille her i mange sesonger til. Jeg har bare hatt én god sesong, og jeg er veldig stolt over alle sammenlikningene, og det er veldig viktig for meg å gjøre supporterne fornøyde, sier han til The Sun.

Torres har blitt tatt godt imot av Liverpool-fansen, men å bli sammenliknet med legender som Kenny Dalglish, Robbie Fowler og Steven Gerrard, mener Torres er for tidlig.

- Jeg var sammen med Kenny Dalglish forleden, og du kunne se hvilken helt han er. Jeg vil at alle skal huske meg om 20 år, sier Torres.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere