RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torres vurderer Chelsea-fremtiden

Foto: Getty / All Over Press
Sist oppdatert:
Stjernespissen langer ut mot egen klubb i ferskt intervju.

Fernando Torres vant Champions League med Chelsea på lørdag, og kunne dermed feire klubbens andre trofé denne sesongen.

Likevel er ikke situasjonen rosenrød for en av verdens mest omtalte angrepsspillere.

Ble nektet straffe
Ifølge The Telegraph ble han nektet å skyte i straffesparkkonkurransen, og spanjolen var helt ærlig da han møtte pressen etter finalen.

Der la han ikke skjul på at dette har vært et vondt år for ham personlig.

- Denne sesongen har jeg hatt følelser jeg aldri har opplevd før. Jeg føler at de har behandlet meg på en måte jeg ikke kunne forutse. Vi har hatt mange samtaler, og nå som sesongen er ferdig må vi ha flere samtaler, sier Torres ifølge The Telegraph.

Nå vurderer han Chelsea-fremtiden.

- Vi må se hva som skjer, for dette er ikke rollen jeg hadde sett for meg da jeg kom, og jeg er ikke fornøyd, sier han.

Misfornøyd
Torres startet finalen på benken, noe som gjorde ham tydelig opprørt. Nettavisen var til stede i München, og det var ikke vanskelig å tolke kroppsspråket han der han sto på sidelinjen og varmet opp.

- Jeg følte gigantisk skuffelse da jeg så startoppstillingen, kanskje den største skuffelsen hittil i livet. Det ideelle for meg neste sesong er at noen forteller meg hva som kommer til å skje. Hva slags rolle jeg har i laget og hva som ventes av meg. Så må jeg evaluere om det er verdt det, sier Torres.

Champions League-triumfen var likevel et plaster på såret for den skadeskutte storspissen, som kun har scoret syv ganger siden Chelsea kjøpte ham for 50 millioner pund.

- Dette gjør opp for det, selvsagt. Akkurat nå føles det som om alt har vært verdt det, men sannheten er at jeg har gått gjennom noen veldig tøffe øyeblikk. Det har vært karrierens tøffeste øyeblikk, og jeg vil ikke oppleve det igjen, sier Torres.

Takker fansen
Han innrømmer samtidig at motgangen for ham personlig har ført til at han har vurdert å gi opp.

- Det har vært mange oppturer og nedturer, og mange øyeblikk der jeg har følt meg fortapt og uten å vite hva jeg skal gjøre. Jeg ønsker å takke familien, klubben og eieren som alltid har støttet meg, og mest av alt – supporterne. Hvis det ikke hadde vært for supporterne, tror jeg at jeg hadde kastet inn håndkleet, avslutter han.

Se høydepunktene fra finalen her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere