RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: hesteguiden.com

Torsdag er Witasp vår mann

Leif Witasp kunne fikset Nettavisen voldsomme penger i V75 på Eskilstuna søndag med treårige Cool Keeper. Torsdag kjører han vår V4-banker.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Håkon Einar Hansen, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Roger Sundvisson.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Sportspill var svært nære meget fine penger på Bjerke i går, men to målfotoer vippet ikke vår vei i V65-spillet. På andelslagene på Eksperten med det litt spesielle navnet "Nettavisen er sugen" fikk vi seks rette på 17 andelslag til en snittutbetaling på rundt 2000 kroner, men med Punkt Ett og Juniorprinsen i hhv V65-4 og i den femte avdelingen som vinnere (tapte med minst mulig margin begge to), er det snakk om en helt annen utbetaling (gir trolig 8-10 000 kroner på seks rette da). Sånn er det, og travsport er som kjent en marginsport, der målfotoene noen dager vipper feil vei. Det ble uansett en bra dag på Bjerke i går.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Det er nye sjanser til gevinster i dag, og det hele åpnes opp med spill til lunsjløpene på hhv Gävle i Sverige og i Drammen her hjemme. I Drammen ser det svært spennende ut, i en omgang som fort kan gå mot storutbetaling, og da har Sportspill lagt ut et storsystem på Eksperten på 4 andeler a. kr. 1000.- for her er det voldsomme penger i luften

På kvelden denne torsdagen er det V64-spill til Åby som gjelder i Sverige, mens Sportspills faste mann på Bergen travpark, Kurt Leirvåg, melder om en svært vrien V65-omgang i Bergen, og vi på Sportspill har naturligvis jobbet frem tips og spilleforslag til alle baner denne torsdagen.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Gävle
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong.

Rättvik-trener Leif Witasp har en rekke flotte hester på sin fremrangsrike stall og selv om ikke Witasp når fjorårets rekordtall med 108 stallseire og 8,6 mill SEK innkjørt, er han i ferd med å gjennomføre nok en kanonsesong og per 6. november har stallhestene bokført 75 seire og i pengevei er det blitt nesten 5,4 mill SEK. Hadde treårige Cool Keeper orket de siste 50 metrene til mål i Breeders Crown-finalen for treåringer åpen klasse (V75-7)på Eskilstuna søndag, hadde det vært over 6 mill innkjørt på stallen.

En bunnsolid Cool Keeper måtte fire helt oppunder mål og tapte på målfoto mot vinneren Jonesey og andrehesten Breakbumper. Det kostet en førsteplass verd 850 000 SEK og det kostet Nettavisen fire ganger sju rette (hver til en verdi av kr 54 000). Så små marginer er det i travsporten. I dag er Leif Witasp en av nøkkelkuskene i V4-spillet og han kusker blant annet vår V4-banker.

Roger Sundvissons vurderinger:
Spiken:
7 My Ovi (V4-2/LD-1) är en lördagshäst som möter minst sagt passande motstånd. Han var överlägsen från ledningen på ett osnabbt underlag senast efter uppehåll, och bör vara ännu bättre nu. Han är inte rädd för att göra jobbet och mot dessa måste han räknas med toppchans oavsett position.

Rysaren:
15 W.S.Malte (V4-1) har aldrig vunnit och galopperar alldeles för ofta, men fartmässigt har fyraåringen ingen överman i kallblodsloppet. Åter efter uppehåll nu och felfri kan han mycket väl spurta ner dessa som lågprocentare.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong.

Varningen:
2 Rezor (V4-3/LD-2) fick en smörresa vid vinsten näst senast och lär inte ha samma tur igen. Senast var han för lätt balanserad och galopperade, och kommer därför att tyngas ner nu. Han kan duga i ett klent lopp, men känns inte som någon bra favorit och gardering är ett måste.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere