*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: AP Photo/Scanpix

Daniel Agger truer med å forlate Liverpool.

12.02.09 15:25

Liverpool risikerer å miste den danske forsvarsspilleren Daniel Agger. Han truer med å forlate klubben dersom han ikke får mer spilletid, skriver The Sun. Samtidig jobber Liverpool ifølge Daily Mirror for å få den 14 år unge vingen Gerard Deulofeu til England fra Barcelona. Han følger i så fall i fotsporene til Daniel Pacheco, som kom til Liverpool fra nettopp Barcelona og som nå nærmer seg en plass i førstelagsstallen.

Chelsea er selvfølgelig fortsatt et hett tema i de engelske tabloidavisene, selv om klubben har fått en midlertidig avklaring på managerspørsmålet i form av Guus Hiddink. The Independent forteller at det russiske fotballforbundet er opprørt over Hiddinks avgjørelse om å kombinere jobben som landslagstrener med jobben i Chelsea, Daily Express melder at nederlenderen vil ha krisesamtaler med nøkkelspillere for å forsøke å bedre miljøet i spillergruppen og The Guardian opplyser at han vil kontakte den forrige sjefen, Luiz Felipe Scolari, for å finne ut hvor problemene i spillergruppen ligger.

Apropos managersituasjoner: Portsmouth har fortsatt en ledig stol og i Newcastle står den også tom, ettersom Joe Kinnear er syk med hjertetrøbbel.

Sven-Göran Eriksson, Mexicos landslagssjef enn så lenge, har ifølge Daily Mirror indikert at han kan tenke seg Portsmouth-jobben og ifølge Daily Star har han erklært seg uaktuell. Sistnevnte avis melder at Paul Hart vil få styringen ut sesongen.

Daily Mirror har også et navn til Newcastle-fansen: Colin Calderwood. Den tidligere midtstopperen har managererfaring fra Nottingham Forest. Daily Express hevder at Bryan Robson skal være aktuell som en kortsiktig erstatter for Kinnear, mens Daily Mail holder en knapp på Terry Venables.

Tilbake til Portsmouth: Niko Kranjcar leste neppe boka «Snarveien til fansens hjerter» før han ifølge Daily Mirror gjorde det klart at han vil til en større klubb enn Pompey. Tidspunktet kunne kanskje også vært bedre, Niko?

The Sun har et par fotballhistorier til på lager: Manchester City vil gjøre Daniel Sturridge til den best betalte tenåringen i landet og Everton vil forsøke å beholde den innleide City-spissen Jo på permanent basis.

Og til slutt, også dette fra The Sun:

Manchester Uniteds manager Sir Alex Ferguson sier at han om mulig ville ofret alle nasjonale turneringer denne sesongen, inkludert ligaen, hvis det betød at han fikk lede United til seier i Champions League.

Høres ut som en byttehandel Liverpool-fansen ville gått med på ...

Kilde: BBC

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.