Torsdagens Premier League-rykter

Foto: AFP/Scanpix

Everton jakter på gammel Liverpool-helt.

30.04.09 16:41

Everton vil ifølge Daily Express forsøkte å hente Michael Owen til sommeren, ettersom den tidligere landslagsspissen skal være villig til å gå ned i lønn. Han tjener visstnok 100.000 pund i uka i Newcastle.

Manchester City er i samtaler med Sporting Lisboa om midtbanespilleren Miguel Veloso. Både The Sun og The Times omtaler denne potensielle overgangen, som vil koste City rundt 15 millioner pund.

Har du hørt om Mounir El Hamdaoui? Han er spiss og spiller for AZ Alkmaar. Ikke bare det, men ifølge The Sun er både Arsenal og Liverpool interessert.

Liverpool er også interessert i Marseilles kaptein Lorik Cana, som ifølge Daily Mirror skal erstatte Xabi Alonso dersom spanjolen blir solgt til sommeren. Den tredje koblingen til Liverpool i engelske aviser torsdag, er Glen Johnson. Portsmouth krever ifølge Daily Mirror 16 millioner pund for backen, som også står på ønskelisten til Tottenham og Aston Villa.

Aston Villa vurder ifølge samme avis å selge Craig Gardner til Wolverhampton, som nylig sikret opprykket til Premier League.

Mye tyder på at Carlo Ancelotti er navnet på Chelseas nye manager. Guus Hiddink gir seg som kjent etter sesongen, og torsdag skriver både Daily Mirror og The Times at AC Milans eier innrømmer at han allerede leter etter en erstatter for Ancelotti.

Tom Heaton er lei av keeperlivet i Manchester United og vil gjerne til Cardiff, ettersom det er «slike toppspillere i veien for meg i Manchester,» skriver Daily Mirror.

En som imidlertid vil bli i Manchester, er ifølge Daily Star Citys brasilianske midtbanespiller Elano.

Annonse: Vinn drømmetur til Old Trafford og møt Anderson!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.