*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: PAUL THOMAS (AP)

Tottenham har ryddesalg.

11.06.09 14:15

Ronaldo har vært en gjenganger på Premier League-ryktebørsen en god stund. Vi takker for det gode samarbeidet med å bringe ryktene om lekkasjer fra kontraktforslaget til Real Madrid. Ronaldo skal være tilbudt en seksårskontrakt, 95 millioner i årslønn, inkludert 25 prosents økning hvert år. (Daily Mirror)

AC Milans Andrea Pirlo har fått Italia-trener Marcelo Lippis velsignelse til å flytte til Chelsea i sommer. (Daily Star)

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Sporting Lisboa er i samtaler med Manchester United om en retur for Nani. Det kan bli enten et lån eller som et spillerbytte hvor kaptein og midtbanespiller Joao Moutinho går andre veien, mot et økonomisk vederlag. (The Guardian)

Chelseas overgangsplaner har fått et skudd for baugen etter at Bayern München krever 650 millioner for midtbanespilleren Franck Ribery. (The Times)

Didier Drogba har utelukket en overgang til Manchester City for 180 millioner, etter han bestemte seg for å bli. (The Sun)

AC Milans Midtbanespiller Clarence Seedorf har takket nei til en overgang til Chelsea etter å ha sagt: - Jeg har kontrakt med Milan. (Daily Star)

Stamford Bridge-klubben har nå rettet sine øyne mot AZ Alkmaar-spiss Moussa Dembele, etter at en 120 millioner kroners avtale med FC Twentes Marko Arnautovic gikk opp i røyk som følge av et brudd i foten. (Daily Mail)

West-Ham har hoppet inn i kampen med Chelsea om Manchester Citys 19-åringe spiss, Daniel Sturridge, som har en kontrakt som går ut i sommer. (Daily Mail)

Tottenham-manager Harry Redknapp planlegger å kvitte seg med opptil 14 spillere. På listen er blant annet vingen David Bentley, spissen Darren Bent og Roman Pavlyuchenko, som kostet klubben 478 Millioner tilsammen. (The Sun)

David Bentley har fått en prislapp på 120 Millioner kroner av Tottenham. Aston Villa skal være interessert. (Daily Express)

Tottenham vil kjempe mot Sunderland og Stoke for å få midtstopperen Richard Dunne fra Manchester City (Daily Mail)

I tillegg kan Tottenhams angriper Giovani dos Santos være klar for et låneopphold hos den spanske klubben Espanyol. Avtalen innebærer et års lån med opsjon for kjøp for 50 Millioner. (Daily Star)

BarcelonasYaya Toure ryktes å være på vei til England, men agenten sier at han ikke kommer til Arsenal, da han har fått bedre tilbud andre steder. (Independent)

Arsenal forbereder et bud på Feyenoords 16-åringe spiss, Luc Castaignos. (The sun)

Everton holder på å fullføre handelen om den 23 år gamle kamerunske midtbanespilleren Stephane Mbia, fra Rennes for 80 millioner. (The sun)

Birmingham planlegger å kjøpe Aston Villas back Zat Knight, som er verdsatt til 50 millioner. (The Sun)

Birmingham holder også på å fullføre signeringen av Coventry-forsvareren Scott Dann for 35 Millioner. (Daily Mirror)

Blackburn-spissen Matt Derbyshires overgang til Olympiakos er satt på vent. Blackburn vil først avklare fremtiden til Spisspartner Roque Santa Cruz. (The Sun)

Blackburn vil gjenopplive sin interesse for Benficas ivorianske forsvarer, Marco Zoro, i sommer. (Daily Mirror)

Wolverhampton er interessert i keeper Marcus Hahnemann. 36-åringen er fristilt fra kontrakten med Reading. (Daily Mirror)

Derby Keeper Roy Caroll er på toppen av Wigan-manager Roberto Martinez ønskeliste. (Daily Mail)

Fulham er favoritter til å signere midtbanespilleren Gary O'Neil fra Middlesbrough. (Daily Mirror)

Stoke og Wigan jakter begge på Middlesbrough-spissen Jeremie Aladiere. (Daily Mirror)

Kilde: BBC

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.