*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: AFP/Scanpix

Portsmouth gjør som Lyn - selger unna spillere i hopetall for å redde økonomien.

06.08.09 11:23

Manchester City ser enden av tunnelen - eller lyset, hvis du vil - i kampen om å få Evertons Joleon Lescott. De håper at mannen med den uvanlige bilsveisen skal signere i løpet av dagen, i en avtale som er verdt 220 millioner kroner. (The Sun)

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Chelsea har ikke gitt opp håpet om å signere midtbanespilleren Andrea Pirlo, selv om AC Milan sier at 30-åringen ikke er til salgs. I tillegg sier Pirlo at han helst vil avslutte karrieren i den italienske klubben. Det er vel et hint nok. (Daily Star)

Portsmouths David James skal være på vei til Sunderland. Dette til tross for at han på mandag forsikret at han ville bli i klubben, da Tottenham viste sin interesse. Grunnen til at han nå har kommet på andre tanker er at pengelense Portsmouth har fått en ny og gratis keeper i finske Antti Niemi. (The Sun)

Det begynner å bli en del paralleller mellom Portsmouth og Lyn. Begge klubbene selger unna spillere fortere enn fy. Neste som kan være på vei ut er David Nugent, som har falt i unåde etter å ha havnet i slåsskamp med lagkompis Marc Wilson. Stoke skal være interessert i spilleren og kan få ham for 40 millioner. Noe som er 20 millioner under markedsverdien. (Daily Mirror)

Vi har forresten tippet at Portsmouth rykker ned.

Tottenham har fått et bud på 120 millioner kroner avvist av Toulouse. 19-åringen Moussa Sissoko skal være verdt omtrent det dobbelte, mener den franske klubben. (Daily Mirror)

Tottenhams langvarige interesse for Real Madrid-spissen Klaas-Jan Huntelaar ser ut til å gå mot slutten. Det er nemlig større sjanse for at han signerer for AC Milan. (The Independent)

Arsenals styreleder Peter Hill-Wood insisterer på at Cesc Fabregas ikke kommer til å forlate klubben for å dra til AC Milan. (Flere aviser)

Lucas Neill, som er fritt vilt etter at han ikke forlenget kontrakten med West Ham, ser ut til å signere for Sunderland på torsdag. (Daily Mail)

Bayern München avviser at deres italienske spiss, Luca Toni, skal spille for West Ham den kommende sesongen. (The Independent)

Nottingham Forest planlegger å legge inn et bud på 20 millioner for forsvareren Danny Shittu, som har fått tillatelse til å dra fra Bolton. (Daily Mail)

Hull har gitt den tidligere Wigan- og Stoke-spissen Henri Camara en sjanse til å overbevise dem. Han skal få prøvespille med klubben som sannsynligvis kjøper den tidligere Brann-spilleren Seyi Olofinjana for 30 millioner. (Daily Mail)

Sunderland vil gjerne ha den 21 år gamle egyptiske vingen Ahmed Al-Muhammadi, som spiller for klubben du neppe har hørt om før, ENPPI. (The Independent)

Den tidligere Manchester United-spilleren Roy Keane, henter sannsynligvis Sunderlands Daryl Murphy til Ipswich for rundt 20 millioner kroner. (Daily Mirror)

Tidligere Aston Villa og Leeds-manager, David O’Leary, vil ikke bli Newcastle manager. (Daily Mail)

Manchester CitysRobinho tror at klubben er skapt for storhet og sier at City er like stor som Real Madrid og Brasil. Knis. (The Sun)

Chelsea har tilbudt John Terry en ny kontrakt på 1,51 millioner kroner i uken. Det skal være det nøyaktig samme som Frank Lampard får, og «bare» 90 000 mindre enn det Robinho får i Manchester City. (The Times)

Evertons planer for et nytt stadion er utsatt fordi området de vil bygge på er okkupert av jordmus. Gnagerne er visst beskyttet av en eller annen grunn, og må flyttes til et nytt sted før de kan begynne å bygge. (The Sun)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.