RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: AFP/SCANPIX
Sist oppdatert:
Forsvinner Roman Pavlutsjenko for 100 millioner?

Russiske Spartak Moskva skal ha lagt inn et bud på 100 millioner for å kjøpe tilbake Tottenhams Roman Pavlutsjenko. (The Mirror)

Tidligere Chelsea-spiller, og nå Real Madrid-spiller Arjen Robben, som var tippet tilbake til Premier League, kan nå ende opp i Tyskland og i Bayern München. (Flere tyske medier)

En annen Real Madrid-spiller som er et hett navn i Premier League er Wesley Sneijder. Han var aktuell for Aston Villa og Manchester United, men kan nå være på vei til italienske Inter. Prisen skal være ca. 140 millioner kroner. (Flere spanske medier)

Andrei Sjevtsjenko øynet nok muligheten til å få spille flere kamper når hans tidligere sjef Carlo Ancelotti tok over roret i Chelsea. Han er ikke med i Chelseas Champions League-tropp, og det lukter dermed en snarlig avskjed. (The Mirror)

Det blir nok ikke særlig bedre av at Chelsea nå er interessert i Feyenoord-spissen Jonathan de Guzman. (The Mirror)

Aston Villa prøver seg på en dobbeltavtale med Blackburn-forsvareren Stephen Warnock og Manchester City-forsvareren Richard Dunne. (The Mirror)

Tottenham ville gjerne låne Le Havres midtbanespiller Kevin Anin, men har nå fått seg et slag på lankene, og må holde seg unna. (L’Equipe)

Everton har fått et portugisisk tilbakeslag. De prøvde å erstatte Joleon Lescott med Benficas brasilianer, Luisao. (worldsoccer.com)

Bolton prøver seg på Kevin Nolan igjen. Ikke at de har bydd på spilleren før, men han var Bolton-spiller inntil for noen måneder siden. (Daily Mirror)

Sunderland har lagt inn et bud på 60 millioner på Hulls Michael Turner. (Daily Mail)

Brasilianske Internacional har avvist et bud på 140 millioner kroner fra Tottenham på midtbanespilleren Sandro. (The independent)

Manchester United skal være klare til å signere Empolis tenåringsduo, Manuel Pucciarelli og Albarto Masacci. (Daily Telegraph)

Wigan er nære på en overgang for Carlos Costly, som nå spiller for polske GKS Belchatow. (Daily Telegraph)

Birmingham skal være ganske nære å få signaturen til Tuncay fra Middlesbrough for 50 millioner kroner. (Daily Mail)

Stoke legger snart inn et bud på 50 millioner for midtbanespilleren Diego Arismendi fra Uruguay. (The Mirror)

Bolton har fått avvist et bud på 65 millioner kroner for midtbanespilleren Achille Emana. (The Times)

Fulham kan få Salzburg-spissen Marc Janko på lån ut sesongen. (The Mirror)

Hull vil gjerne ha Reading-forsvareren Liam Rosenior. (The Mirror)

Tidligere England-sjef Glenn Hoddle mener at David Beckham bør spille for Chelsea for å holde drømmen om VM-spill i live. Beckham må finne seg en europeisk klubb for å kunne spille på landslaget.

Etter at Sol Campbell signerte for Notts County har klubben fått blod på tann. De prøvde å dra Pavel Nedved opp av pensjonistsofaen, uten å lykkes. (Daily Mail)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere