*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: PAUL ELLIS (AFP)

Se hvem Ferguson og Benitez jakter på nå.

Manchester United og Liverpool skal visst kjempe om gunsten til den samme spilleren. Den 18 år gamle Real Sociedad-vingen Antoine Griezmann skal ifølge rapportene ha en strålende fremtid. Om det blir Uniteds Alex Ferguson eller Liverpools Rafael Benitez som til slutt får kloa i den franske vidundergutten, gjenstår å se. (Daily Mirror)

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Italieneren Luca Toni har slitt med skade denne sesongen. I tillegg har Bayern München også kjøpt inn to konkurrenter som holder ham på benken. Når Toni i tillegg nekter å spille på reservelaget, går både form og verdi betraktelig ned før overgangsvinduet åpner i januar. Løsningen blir da et låneopphold i en annen klubb. West Ham, som for tiden sliter med å score nok mål, skal etter sigende være meget interessert. (Daily Mirrror)

Aston Villa-forsvarer Curtis Davies vurderer klubbytte. Han er en av klubbens lavest betalte spillere og han presser på for å få fornyet kontrakten. Manager Martin O’Neill er fast bestemt på at han ikke vil få ny kontrakt før han har rundet 60 kamper. Akkurat nå har han 58 og er skadet frem til juletider. Davies mener han i det minste burde fått oppreisning for at han spilte mens han var skadet i sesongoppkjøringen, ettersom Villa manglet forsvarsspillere. (Daily Mirror)

Niklas Bendtner sier det er et mirakel at han ikke døde i bilulykken han forårsaket/var involvert i.

- De (engelske aviser) sier at jeg hadde vært død om jeg ikke brukte bilbelte eller ikke hadde hatt en mindre sikker bil, sier Bendtner til danske Berlinske Tidende.

Ryktebørsen har utvilsomt sett større mirakler.

Modeste M’Bami har vært i Wigan på prøvespill de siste ukene. Nå har Wigan bestemt seg for å ikke signere spilleren, og dermed drar han videre til spanske Almeria. (Sky Sports)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Annonsebilag