RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Esteban Cobo/EPA

Torsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Liverpool vil ha en tidligere Manchester United-spiller.

Real Madrids Ruud van Nistelrooy skal være i søkelyset til Liverpool, Tottenham og Fulham. Den skadeforfulgte nederlenderen skal ha hintet om at fotballøya er et interessant sted å spille fotball, og dermed har flere klubber fått blod på tann. 33-åringen har bestemt seg for å satse på landslaget og VM igjen, og må dermed spille noen kamper, noe som blir vanskelig i stjernespekkede Real Madrid. Den tidligere Manchester United-spilleren vil i januar være tilgjengelig for rundt 50 millioner kroner. (Daily Star)

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Manchester Citys Robinho skal ha fortalt sine lagkamerater at han ønsker å forlate klubben for å dra til Barcelona. Sladrehanken er visstnok Roque Santa Cruz. (Selv om nyheten i seg selv ikke var særlig ny). (Daily Mirror)

Tottenham og Portsmouth er begge interessert i Marseille-vingen Hatem Ben Arfa. 22-åringen, som har rykte på seg for å være bråkmaker, skal ha falt i unåde hos Marseille-sjef Didier Deschamps. Han vil bli tilgjengelig for utlån i et halvt år fra januar. (The Sun)

Tottenham er også interessert i den tidligere Portsmouth- og nåværende Al-Arabi-spissen Lomana LuaLua. 28-åringen skal ha en høy stjerne hos den tidligere Portsmouth- og nåværende Tottenham-manager Harry Redknapp. LuaLua må imdilertid belage seg på en lønnsreduksjon hvis han bestemmer seg for å reise til Premier League. Høy stjerne eller ikke, LuaLua har ikke spilt altfor overbevisende den siste tiden. Han har bare scoret sju mål de siste 30 månedene, eller to mål på 11 kamper i forrige sesong i Al-Arabi. (The Sun)

Les også: Uniteds Rio Ferdinand er ute for resten av året.

Chelsea har lenge siklet på Maradonas svigersønn, noe vi har poengtert i lang tid på ryktebørsen. Nå har de blitt fortalt at Atletico Madrid-spissen Sergio Agüero vil koste dem rundt 50 millioner pund. Det er i all fall en begynnelse. Eller en avslutning. Vi får se. (Daily Mirror)

Liverpool skal ha sikret seg den fjorten år gamle Dave Moli fra Luton. Hele familien flytter etter, så Moli må nok belage seg på grønnsaker til middagen og strenge innetider en stund til. (The Sun)

Wolverhampton vil gjerne ha Gillinghams Simeon Jackson. For å få dette til, må de ut med rundt 14 millioner kroner. (The Sun)

Birmingham vil gjerne bruker den samme summen på å skaffe seg Graham Dorrans fra rivalene WBA. (Daily Mirror)

Aston Villa-sjef Martin O’Neill planlegger å kvitte seg med to av sine største profiler: Nigel Reo-Coker og Nicky Shorey. Mens Shorey har en dalende form i Villa, har Reo-Coker kranglet med O’Neill, noe som ikke er særlig lurt når man vil spille kamper. (Daily Star)

Preston vil gjerne ha Stoke-vingen Michael Tonge på fast basis. Han har vært utlånt til Preson hele denne sesongen, og har dermed ikke fått et minutts spilletid i Premier League. (The Sun)

Fulham har visstnok bestemt seg for å utvide kontraktene til manager Roy Hodgson og forsvarer Brede Hangeland. Avtalen, som vil koste Fulham rundt 9 millioner, gir Hangeland rundt 20 millioner i året fram til 2013. Restene får Hodgson. (The Sun)

Chelsea-manager Carlo Ancelotti insisterer på at han ikke kommer til å slutte i klubben for å bli Italia-sjef. Det går nemlig rykter om at Marcello Lippi vil gi seg etter VM neste år. (Daily Mirror)

Først kom ryktene fra The Sun om at Manchester Citys eier hadde brukt flere millioner på å gi Manchester City-spillerne nye klokker, noe som viste seg å ikke stemme. Men kanskje noen av spillerne hadde trengt en slik klokke likevel. Vincent Kompany for eksempel. Han er nemlig sparket ut av Belgias landslagstropp fordi han ikke klarer å komme tidsnok. (The Guardian)

Ole Gunnar Solskjær skal visstnok auksjoneres bort av Rio Ferdinand. Det er ikke et snuskete middagsselskap, men en treningsøkt den heldige vinneren kan få. Pengene går til et veldedig formål. (The Sun)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere