Torsdagens Premier League-rykter

Foto: (AFP/Scanpix)

I dag lover vi å ikke irritere Liverpool-fansen. Sjekk de siste ryktene her.

04.02.10 13:21

Vi sleiver av og til i denne spalten. Vi prøver å være litt morsomme. Noen ganger lykkes vi. Andre ganger ikke. Noen liker det. Andre er ikke like glade for at vi gjør det på den måten. Spesielt når det rammer eget lag. Onsdag var det «kanskje» Liverpool som fikk gjennomgå mest. Men etter en rekke hatmeldinger, sendt til oss på ulike måter, så skal vi være snille i dag.

Daily Star melder imidlertid at Liverpool håper å sikre seg FC Københavns 14-åring, Alexander Jacobsen. 14-åringen er blitt sammenliknet med Ronaldinho.

Og:

Agenten til Milan Jovanovic sier at det bare er tull at spilleren har skrevet under for Liverpool fra sommeren av. Så får dere som trodde på det andre medier skrev i går, om at han var klar, heller lese Nettavisen videre for å få med dere fakta i sånne saker.

Sånn.

Var det bedre?

Retter det ikke opp skaden fra tidligere spalter?

Vel, hva hvis jeg sier at du nederst i denne artikkelen finner en video av Alexander Jacobsens trikseferdigheter, da? Mer klarer jeg ikke å smiske i én liten ryktespalte.

Dermed går vi videre.

Barcelona er verdens beste klubb. Cesc Fabregas er en av verdens beste fotballspillere. The Sun kobler (trolig for n´te gang) de to nok en gang torsdag. Og er det én ting jeg av erfaring kan love - uansett om det er noen sjanse for at det kan skje eller ikke, så kommer britisk presse til å koble de to sammen også senere.

Ifølge The Sun skal Barcelona også være interessert i Emmanuel Eboue, uten at jeg tror Barcelonas faste høyreback, Dani Alves, blir spesielt skremt av det.

Ikke altfor ofte en ryktespalte uten Franck Ribery, heller. Ifølge flere medier skulle han ha sagt at han kom til å bestemme fremtiden sin innen utgangen av mars. Men så sa agenten at dette er feil. Vi velger å takke agent Alain Migliaccio. Denne spalten vil nemlig bli ganske så mye kortere uten de faste Ribery-snuttene.

Chelsea er en av dem som vel må være interessert i Ribery, og de kan ifølge pressen være i ferd med å sende Yuri Zhirkov på lån til Dinamo Kiev.

Alle verdens fedre er vel opptatt av at sønnen eller datteren skal gjøre det beste mulig. Kanskje er det derfor faren til Mohamed Zidan går så høyt ut. Eller kanskje er det sant det han sier? Han påstår i alle fall at Manchester United, Arsenal og Barcelona alle har kontaktet Borussia Dortmund-spissens agent.

En annen spiss, Mauro Boselli, kan fortsatt også være på vei til England. Han ble toppscorer i Libertadores Cup i fjor, kom seg ikke til Birmingham i januar, men sistnevnte vil fortsatt ha ham. Tidligere har vi også skrevet om QPRs stortalent, Raheem Sterling. Han skulle være sterkt ønsket av Arsenal. Nå skal også Fulham ha et håp om å skaffe seg supertalentet.

Portsmouth kan ellers miste Aruna Dindane i neste uke. Engelskmennene (hvis vi kan kalle Portsmouth det) har nemlig ikke gjort opp for seg. Dusko Tosic, back, nylig frigitt av Werder Bremen, sier for øvrig at han har skrevet under for Portsmouth. Bare arbeidstillatelsen mangler.

Men vi slutter der vi begynte.

Det er viktig å glede Liverpool-fansen. De har tross alt hatt ikke altfor mye å glede seg over i år. Her er derfor noen sekunder med Danmarks Ronaldinho, som altså skal være aktuell for Liverpool.

Er vi venner igjen, da?

HTML EMBED

(Kilder: BBC, Daily Star, The Times, The Guardian, Teamtalk, goal.com, Independent, Daily Mail, Telegraph, Mirror)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag