RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: AFP Photo/Scanpix
Cesc Fabregas’ far om fremtiden til sønnen, mens Chelsea og Man United kriger om samme spiller.

Hva hadde vel rykter vært uten agenter og foreldre med behov for å spise litt hyppigere søndagsmiddager med podene sine?

Faren til Arsenal-esset, Francesc Fabregas, har tydelig satt pris på Barcas flirt med midtbanejuvelen, og ifølge The Mirror skal han ha sagt til en spansk radiostasjon «hvis noe må skje, så finner vi ut av det etter sesongen. Vi vil snakke», innrømmer eldstemann Fabregas. Arsenal er lite begeistret for Barcas Fabregas-flirt, men spørsmålet er hvor lenge den spanske ballmagikeren orker å tusle troféløs i Londons bakgater.

Mens Arsenal vil måtte slåss med nebb og klør for å beholde sine beste menn, er Chelsea og Manchester United mer opptatt av å forsterke. Sergio Aguero har antydet at hans tid i Atletico Madrid er i ferd med å gå mot slutten, og de engelske gigantene er klar for å slåss om argentinerens signatur.

Vi kan holde oss i London, hvor West Ham-ledelsen ikke er akkurat er kjempebegeistret for Gianfranco Zola. I en mørk kjeller legges nå slagplanen på hvordan Mark Hughes kan hentes inn som neste manager – kanskje blir Sparkey innsatt på samme måte som han ble avsatt i Manchester City før jul?

Tottenham skuffet i gårsdagens Premier league-ryktebørs, og gjør det sensasjonelt nok igjen i dag. Manchester City gjør det dog aldri – nå er det Alessandro Gamberini som skal være aktuell for Manchester-giganten. Fiorentina-stopperen ble nøye studert av Citys speidere I helgas kamp mot Roma. Graham Dorrans fra WBA er en annen mann Mancini vurderer å hente inn, til drøyt 50 millioner.

Liverpool har lagt større behov for å signere enn sin rikere nabo i øst, men fortsatt er det litt uklart om serbiske Milan Jovanovic er klar eller ikke. En som derimot kan bli klar, er CSKA-flanken Milos Krasic, skal man tro den serbiske blekka Sportski zurnal. Drøyt 100 millioner skal være prisen.

Fullt så spennende er ikke de navne som assosieres med Blackburn, men vi nevner likevel at Ku Ja Cheol kan bli lagkompis med Morten Gamst Pedersen i neste overgangsvindu.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere