RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Blir Old Trafford Joe Coles nye lekestue?

* Vi begynner torsdagen med situasjonen rundt Joe Hart. Sisteskansen er på utlån til Birmingham fra Manchester City, og ifølge blåtrøyene er det nå klart at keeperen blir å finne på St. Andrews også neste sesong.

* Bayern München skal visst nok lede kampen med å sikre seg CSKA Moskvas serber Milos Krasic foran Chelsea.

* Chelsea har også blitt fortalt at forsvarsspilleren Neven Subotic vil koste londonklubben «masse penger» om han skal forlate Borussia Dortmund.

Les også: Arsène Wenger raser etter Porto-tapet

* Den spanske avisa AS skriver torsdag at Sevillas Luis Fabiano har en prislapp på 300 millioner kroner. Angriperen skal være et yndet mål for både Chelsea og Manchester City.

* Mye Chelsea i dagens ryktebørs. Det kanskje viktigste for Chelsea-fansen er situasjonen rundt Joe Cole. Engelskmannen kommer ikke til enighet med blåtrøyene angående en kontraktsforlengning, og nå skal visst nok erkerival Manchester United ha siktet seg inn midtbanespilleren.

* Antonio Caliendo, agenten til Inters back Maicon, har åpnet døren for en overgang til City of Manchester Stadium for brassen.

- City-manager Roberto Mancini har alltid hatt lyst på å ha Maicon i stallen sin, utdyper agenten.

* Hva sier United-fansen til dette? John O'Shea er et yndet overgangsobjekt for Barcelona til sommeren.

* Premier League-jumbo og kriserammede Portsmouth vil spørre Premier League om de kan få selge spillere til tross for at overgangsvinduet er stengt. Grunnen er at klubben har hele 600 millioner kroner i gjeld og lever på kanten av stupet med tanke på sin egen overlevelse.

Les også: Rasende etter Øvrebø-tabbe

* Everton-spiller Steven Pienaar nekter for at han er på vei til å forlate klubben.

- Merseyside føles som mitt hjem, sier spilleren selv.

* Kenwyne Jones kan være på vei fra Sunderland til Liverpool til sommeren.

* Det er nok av ungdommelig talent i Arsenal-leiren, men til sommeren kan de miste et av sine stjerneskudd. Giles Sunu trives visst nok verken i klubben eller i London, og nå kan Bordeaux bli spillerens nye hjem.

* David Beckham mener Wayne Rooney vil føre England til VM-triumf i sommer etter å ha sett landslagskompisen føre United til seier over AC Milan.

* Roman Pavlutsjenko blir neppe å finne på White Hart Lane etter inneværende sesong. Russeren har lenge blitt linket tilbake til hjemlandet, og skal ha gått til verbalt angrep på Spurs-trener Harry Redknapp etter at russeren følte seg mobbet av den pompøse treneren. Pavlutsjenko har ikke fått mye spilletid denne sesongen, og det går mot et klubbskifte for russeren.

* Alan Curbishley kan ta over som Queens Park Rangers-manager etter at den økonomiske disputten med West Ham nå er historie.

* Og sist, men ikke minst: Sunderland-angriper Darren Bent har sluttet å bruke det sosiale mediet Twitter ettersom «det gjør mer vondt enn godt».

Kilder: BBC, The Sun, Daily Mirror og Daily Express.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere