*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: (Reuters/Scanpix)

Manchester United skal tappe Tottenham og Real Madrid skal tappe Manchester United.

29.04.10 09:57

The Sun mener å vite hva som blir Alex Fergusons hovedprosjekt i sommer. Han vil hente Tottenhams midtbaneelegant Luka Modric til Manchester United. Lokkemiddelet er 25 millioner pund og Michael Carrick.

Tottenham har kastet øynene på Bayern Münchens midtbanespiller Hamit Altintop. De burde ha råd til ham om de selger Modric for 25 millioner. Spesielt siden kontrakten hans går ut og han kan komme gratis.

Wayne Rooney er observert i Real Madrid-drakt, melder Daily Mirror. Rooney skal ha spilt inn en reklame i Barcelona, der han både er iført en rød drakt og en hvit Real Madrid-drakt. Avisen spekulerer i at dette er det første tegnet på en overgang til Real for Uniteds toppscorer.

Cristiano Ronaldo har også bedt Reals klubbledelse hente venstreback Patrice Evra fra Old Trafford.

United skal imidlertid forsterke forsvaret med Borussia Dortmunds serbiske midtstopper Neven Subotic.

Roma håper å få inn litt cash ved å tilby den brasilianske keeperen Doni (30) til Tottenham, Arsenal og Manchester United.

Tottenham er for øvrig rasende på at fjerdeplassrival Manchester City fikk lov å hente Sunderland-keeper Martin Fulop på lån utenfor overgangsvinduet på grunn av skader på de blås egne keepere.

For å fullføre dagens Tottenham-rykter: Manchester City-forsvarer Micah Richards er kanskje på vei til White Hart Lane, men London-klubben får konkurranse fra Aston Villa og Liverpool.

Nei da, det var visst mer Tottenham: West Ham vil hente Tottenhams Jamie OHara, som denne sesongen har vært utlånt til Portsmouth. Klubben vil også hente Kevin-Prince Boateng fra Portsmouth, men er blitt priset ut av kampen om tidligere Liverpool-spiss Djibril Cissé, som nå spiller for Panathinaikos.

Rafael Benítez innrømmer at hans fremtid på Anfield er usikker. Ingen i Liverpool har bedt ham om å fortsette i klubben.

Liverpool er i ferd med å sikre seg en ny unggutt etter at Jonjo Shelvey kom fra Charlton. Nå er det 18 år gamle Danny Wilson fra Rangers som kan være neste mann inn portene på Anfield.

Les også: Torsdagens Premier League-rykter

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.