RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Victor R. Caivano (Ap)

Torsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Torres avviser ikke at han drar fra Liverpool.

Liverpools eiere har forsøkt å berolige fansen med at de har penger til kjøp og at stjernespillerne Steven Gerrard og Fernando Torres blir klubben. Da passer det nok dårlig at Torres i en øvelse av dobbelt nektelse nekter å avvise at han kommer til å dra fra Liverpool i sommer.

Les også: - Vi skal gjøre betydelige kjøp

Chelsea vil få det tøft med å beholde Ashley Cole. Både Real Madrid, Barcelona, Milan, Roma og Bayern München ligger angivelig langflate etter venstrebacken.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms og WAP: Send PLRYKTER til 2242 (1 melding daglig til kr 2,-).

Navnebror og lagkamerat Joe Cole er blitt fortalt at han må redusere lønnskravet sitt på fem millioner pund i året om han skal være aktuell for en overgang til Tottenham.

Arsenal vil tette hullet etter Sol Campbell, som forhandler med Celtic, ved å handle inn Laurent Koscielny (24) fra franske Lorient.

Det mases for øvrig fortsatt en del om Cesc Fabregas i britiske medier, men det er ingenting som egentlig er nytt. Fabregas vil til Barcelona, Barcelona vil ha ham, Arsenal vil beholde ham og noe tilbud foreligger ikke.

Liverpool og Tottenham er begge interessert i den kroatiske keeperen Marijan Antolovic (21) som spiller i Cibalia.

Spurs-manager Harry Redknapp har for øvrig gitt klar beskjed til Manchester United og andre beilere: Luka Modric er ikke til salgs for noen pris.

West Hams bud på Yakubu er blitt avslått av spissens arbeidsgiver Everton.

Everton er på jakt etter Marseilles ving Hatem Ben Arfa, ifølge spillerens agent.

Birmingham vil forsterke stallen ytterligere, og tilbyr åtte millioner pund for Wigans franske midtbanespiller Charles N’Zogbia.

Newcastle vil gi 3,5 millioner pund for Manchester City-forsvarer Nedum Onuoha (23) og sikter seg samtidig inn på Rangers-spiss Kris Boyd som er uten kontrakt etter sesongen.

Cardiff, som røk i playoff-finalen mot Blackpool, ønsker å hente Craig Bellamy tilbake til hjembyen, og har sju millioner pund klare til det oppdraget.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms og WAP: Send PLRYKTER til 2242 (1 melding daglig til kr 2,-).
Mobil: Få scoringsvarsel på ditt lag

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere