RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Torsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Sjarmerende golfentusiast søker ny arbeidsgiver.

Fernando Torres er skadet, men det bryr ikke Chelsea seg så mye om. Londonklubben er fast bestemt på at de vil ha Liverpools stjernespiss, og kommer nå til å trappe opp jakten på 26-åringen. Liverpool-manager Roy Hodgson har oppfattet faren som truer i sør, og vil reise til Spania for å godsnakke med måljegeren, og overtale ham til å bli på Anfield.

En som Hodgson ikke er like ivrig etter å beholde er kortvokste Emiliano Insua. Backen har vært i samtaler med Fiorentina, og ifølge engelske aviser skal avtalen være så godt som klar. Liverpool vil bli kompensert rundt 50 millioner kroner for spilleren de hentet som unggutt fra Boca Juniors i 2007.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Anfield-klubben skal også ha vist interesse for Manchester Citys Micah Richards - en spiller stort sett alle viser interesse for - men de lyseblå har gitt beskjed om at de ikke vil selge.

Craig Bellamy derimot skal få lov til å forlate City of Manchester Stadium. Sjarmtrollet fra Wales skal være overflødig, etter at David Silva nå offisielt har blitt Manchester City-spiller.

City har også blitt linket til Inters Mario Balotelli de siste dagene, sammen med naborival Manchester United. Men Inter bestemt seg for at de ikke vil gi slipp på 19-åringen.

Så da må kanskje Sir Alex Ferguson konsentrere seg om andre transfermål. Løse rykter vil ha det til at Philipp Lahm og Alexis Sanchez også skal være menn skotten kikker på.

West Ham sikter ikke fult så høyt, men også Avram Grant får litt spalteplass. Den tidligere Portsmouth-sjefen ønsker å kvitte seg med italienske Alessandro Diamanti og tsjekkiske Radoslav Kovac. En som imidlertid ikke får dra er Scott Parker. Inn porten på Upton Park kommer trolig meksikanske Pablo Barrera.

Det har Grant selv bekreftet.

Sunderland-manager Steve Bruce kjenner godt til Manchester United, og nå vil den tidligere stopperen gjerne bli bedre kjent med en av sin gamle klubbs unggutter. Nærmere bestemt vil Sunderland-sjefen veldig gjerne se Danny Welbeck ikledt røde og hvite striper. Bruce skal også være hypp på å hente Nedum Ohuoha fra Manchester City.

Vi ruller videre til Aston Villa, der Nicky Shorey har spilt seg helt ut av alle landslagsdiskusjoner. Backen er ikke lenger ønsket på Villa Park, og selv om Nottingham Forest skal ha vist interesse, synes Shorey selv at han har kvaliteter som hører hjemme i Premier League.

Men det blir nok uansett ikke Everton som slår til. Toffees-manager David Moyes har nemlig ikke til råd til is i drinken, og sier at klubben ikke kommer til å kjøpe mer i sommer.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

I Stoke er situasjonen en ganske annen, og «The Potters» kaster om seg i øst og vest. Det ferskeste ryktet fra Britannia Stadium er at klubben vil bruke 30 millioner kroner på å hente Gary O'Neill fra Championship-klubben Middlesbrough.

Litt mer beskjedne Birmingham håper å sikre Nathaniel Clyde fra Crystal Palace, mens Blackburn vil kvitte seg med Jason Roberts, slik at Sam Allardyce kan kjøpe en annen spiss.

Kilder: BBC, Daily Mirror, Daily Mail, The Sun, The Guardian.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere