*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: Jeff Golden (AFP/Scanpix)

En amerikansk VM-stjerne er i Manchester Citys søkelys.

22.07.10 10:17

Dette kan så absolutt være dagen da din klubb gjør sommerens kupp. Ryktene går om smått og stort, og det er i hvert fall ingen hemmelighet at Manchester City ønsker seg USAs VM-stjerne Landon Donovan. Det bekreftet nemlig manager Roberto Manci i et møte med pressen onsdag.

At City er interessert i Aston Villas James Milner, er heller ingen hemmelighet, og Milner gjør det nå helt klart at han ikke er interessert i å diskutere ny kontrakt med Villa dersom City-overgangen går i vasken, hvilket mye tyder på. Flere aviser melder dette.

Citys interesse for Inters Mario Balotelli har også vært kjent lenge, men nå har Mancini gjort det klart at Milano-klubbens prisforlangende er uakseptabelt. Synker ikke prisen, kjølner interessen, skriver Daily Mirror.

Også i dag ryktes det at Craig Bellamy er på vei bort fra City. Tottenham håper å få ham på lån, skriver Daily Mail.

På Anfield er det fortsatt spent stemning rundt Fernando Torres. Manager Roy Hodgson jobber uansett ufortrødent videre med nye prospekter, og er på desperat jakt etter engelskmenn. I øyeblikket står Manchester Citys Wayne Bridge høyt på agendaen, og et bud på åtte millioner pund skal være rett rundt hjørnet, melder Daily Express.

Hodgson er også på jakt etter Nice-spissen Loic Remy. Det samme er West Ham.

Liverpools høyreback Philipp Degen er fristet av Stuttgart, melder Daily Mail. Samme avis rapporterer at Albert Rieras overgang til Olympiakos er satt på vent – noe som er stikk i strid med rapporter i greske medier onsdag kveld, der overgangen ble omtalt som mer eller mindre i boks. Også Roy Hodgson skal ha avskrevet spilleren.

I Fulham handler det meste om Martin Jol, som ble klubbens manager, men som viste seg å ikke være det likevel, fordi arbeidsgiver Ajax ikke var interessert i å slippe ham. Sånn går timene og dagene, og ifølge Daily Express kommer Fulham til å være tålmodige. Jol skal de ha.

David James er i vinden, og stadig mindre tyder på at Englands VM-keeper blir med Portsmouth ned en divisjon. Ifølge Daily Star har han sluttet seg til Sunderlands treningsleir i Portugal, og dermed nærmer det seg en overgang. Men også Celtic og Fulham er inne i kampen, hevder Daily Mail.

Så til dagens Arsenal-rykter. Manager Arsène Wenger skal ha gitt unggutten Jack Wilshere fem uker til å overbevise om at han fortjener en plass i A-stallen, hevder The Sun.

Samme Wenger håper å overtale veteranen Sol Campbell til å bli i klubben, rapporterer Daily Mirror.

Wenger har for øvrig fortsatt sine øyne kastet på Mikel Arteta – Everton-spilleren som ifølge Daily Mail også er ønsket av spanske Sevilla. Ifølge Daily Star skal Sevilla by 12 millioner pund.

Stoke er meget interessert i Wigan-spissen Hugo Rodallega, og byr sju millioner pund pluss James Beattie, skriver The Sun.

Stokes tomillionersbud på Middlesbrough-kaptein Gary O’Neill er imidlertid avslått, skriver Daily Star.

Birmingham skal ha fått beskjed om at de må doble sitt bud hvis de skal ha sjanse til å få Nathaniel Clyne fra Crystal Palace. 1,5 millioner pund er lagt på bordet, ifølge alltid produktive The Sun.

Newcastle vil ha Marseilles midtbanespiller Hatem ben Arfa. Også dette ifølge The Sun.

Allerede i dag får Newcastle tidligere Everton-spiller Dan Gosling, skriver Daily Mirror.

Ryan Bertrand er kanskje ikke Chelseas aller største stjerne, men er interessant for mange. For eksempel Bristol City, som i likhet med Reading vil ha ham på lån. Kilde: The Sun

En annen Chelsea-spiller som sjelden stjeler overskriftene, er Patrick van Aanholt – som nå er ønsket på lån i Nottingham Forest, skal vi tro Daily Star.

Chelsea skal for øvrig ha budt 20 millioner pund for Benficas midtbanespiller Ramires.

I Barcelona er Alexander Hleb fortsatt en smule overflødig, og ifølge Daily Mirror har katalanerne gitt Fulham og Birmingham beskjed om at han er til salgs for tre millioner pund.

West Ham henter Ajax-spissen Miralem Sulejmani så fort Martin Jol forlaterAmsterdam-klubben, skriver Daily Mirror, som også melder at Birmingham vil by ti millioner pund for den chilenske spissen Humberto Suazo og at Blackpool jakter på Swanseas stopper Angel Rangel.

Blackpool nærmer seg også en annen forsvarsspiller, Dundee Uniteds Gary Kenneth, ifølge Daily Mail.

Et par Wigan-rykter til slutt: Klubben har nemlig slått Birmingham, Leeds og West brom i kampen om James McArthur, hevder Daily Star. Ifølge Daily Mail planlegger de nå et bud på den meksikanske forsvarsspilleren Carlos Salcido.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.