Torsdagens Premier League-rykter

Foto: Nigel French (Pa Photos)

«Den nye Messi» blir han kalt og spiller for Barcelona. Sjekk hvilken klubb som er ute med klørne.

30.09.10 12:50

* Manchester City vurderer om de skal gjøre alvor av interessen for Sporting Gijons forsvarer Jose Angel. Spilleren skal være verdsatt til 15 millioner pund, skriver talkSport.

* Manchester City-manager Roberto Mancini er svært nære å sikre seg den israelske playmakeren Gail Assulin. 19-åringen har som så mange andre før seg fått tilnavnet «Den nye ...», i Assulins tilfelle kan prikkene fylles ut med «Messi». Slike betegnelser har vel stort sett vært med på å stagnere unggutters karriere. Så har også vært tilfelle for Assulin, all den tid kontrakten hans med Barcelona er kansellert og han nå er tilgjengelig gratis, skriver Daily Mirror.

* Nabo United må på sin side åpne lommeboka dersom de skal gjøre alvor av ønsket om å sikre seg belgiske Steven Defour. Midtbanespilleren i Standard Liege skal være tilgjengelig for 16 millioner pund i januar, melder caughtoffside.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).
MOBIL: Få scoringsvarsel for ditt Premier League-lag.

* Aston Villa og Everton er begge interessert i Racing Genk sin spiss Jelle Vossen, melder Daily Mail.

* Everton ønsker seg også den 17 år gamle spissen Omar Salgado. De har allerede hatt amerikaneren over på et to ukers prøvespill og skal ha latt seg imponere, skriver The Sun.

* Aalesunds danske keeper Anders Lindegaard har vært et hett navn på ryktebørsen den siste tiden. Om ikke Rafael Benitez og Alex Ferguson hadde nok feider i Premier League, så kan de stå overfor nok en kamp i nær fremtid, skal vi tro talkSport. Begge manageren ønsker seg keeperen til sine lag, det vil si respektivt Inter Milan og Manchester United.

* «From Russia with Love» kan få en ny betydning for alle engelskmenn og Tottenham-fans i særklasse. Laget vurderer å sende spissen Roman Pavljusjenko til CSKA Moskva om de får den brasilianske angrepsspilleren Vagner Love i retur, skriver caughtoffside.

* Liverpool er en gjenganger i denne spalten, men størrelsen på navnene de knyttes til har sunket proporsjonalt med at gjelden til eierne Tom Hicks og George Gillett har økt. Nå er det Auxerres slovenske playmaker Valter Birsa som knytter til klubben. Liverpool vil få kamp av Napoli om mannen som kan være tilgjengelig for så lite som to millioner pund, skriver talkSport.

* De helrøde som håper å snart ha nye eiere er også interessert i St Etienne-vingen Dimitri Payet. Han topper scoringsliste i Ligue 1 og vil koste rundt syv millioner pund, skriver caughtoffside.

* Sunderland ønsker å forsterke stallen med to tsjekkiske midtbanespillere. Jan Polak fra Anderlecht og Jaroslav Plasil fra Bordeaux er de to utkårede, skriver Daily Mail.

* Forsvarsspilleren Jelle van Damme skal være lysten på en retur til Anderlecht etter å ha skrevet under en treårskontrakt med Wolverhampton for mindre enn fire måneder siden, skriver Daily Mirror.

* Preston vil kreve fem millioner pund for midtbanespiller Adam Barton hvis Everton eller Stoke prøver å lokke 19-åringen bort fra Deepdale, melder Daily Mirror.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).
MOBIL: Få scoringsvarsel for ditt Premier League-lag.

(Kilder: Daily Mirror, The Sun, Daily Mail, Caught Offside, SportingLife, BBC)

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.