Torsdagens Premier League-rykter

Foto: Glyn Kirk (AFP)

Noen jakter Gareth Bale. Gjett hvem.

05.11.10 09:43

Den daglige ryktespalten har glimret med sitt fravær i dag, men ordtaket «bedre sent enn aldri» er vel alltid like sant. Med Europa League på tv-skjermen og Premier League-rykter på laptopen ligger i hvert fall det meste til rette for en finfin torsdagskveld.

Vi begynner hos Liverpool, som har ansatt Damien Comolli for å jobbe med spillerrekrutteringen i klubben. Comolli har allerede kastet sine øyne på FC Clujs høyvokste spiss Lacina Traore, men Liverpool vil antakeligvis få konkurranse fra Bayern München i kampen om 20-åringen. (sport.co.uk)

Gareth Bale har stjålet store overskrifter den siste tiden, takket være Tottenham-spillerens overbevisende prestasjoner på banen. Det har interessert flere klubber, og blant andre Real Madrid og Barcelona (naturligvis) er fristet til å bla opp 50 millioner pund for kantspilleren. (The Sun)

Men flere vil være med i kampen: Inter, som selv ble senket av Bale på tirsdag, vil også legge inn bud på 21-åringen. (Daily Mirror)

Napolis midtbanespiller Marek Hamsik har erklært at speidere fra Manchester United vil sitte på tribunen for å følge ham når Napoli møter Liverpool i Europa League på torsdag. (Daily Mirror)

Trodde du at sagaen om Wayne Rooney var over for denne gang? Tro om igjen. Manchester City vil gjøre klart et monsterbud på 60 millioner pund for United-spissen, på tross av at Rooney nylig som kjent undertegnet en ny femårskontrakt med de røde djevlene. (caughtoffside)

Arsenal-sjef Arsene Wenger er interessert i Santos' 18 år gamle stortalent Neymar. (caughtoffside)

Aston Villa vil utkonkurrere Liverpool i kampen om Prestons forsvarsspiller Sean St Ledger, verdsatt til 4 millioner pund. (Daily Mail)

Tottenham følger med på den franske spissen Nolan Roux, og kan komme til å tilby Brest 3 millioner pund for spilleren - noe som er langt under markedsverdi, skal vi tro Daily Mirror. (Daily Mirror)

Sheffield United-sjef Gary Speed ønsker å hente tilbake Manchester Uniteds forsvarsspiller Ritchie De Laet på lån, etter at kaptein Chris Morgan er konstatert ute av spill for resten av sesongen. (Daily Mail)

Det er dårlige nyheter i vente for West Ham-supportere: Klubben kan antakeligvis glemme eventuelle framtidsplaner som inkluderer Matthew Upson. Landslagsspilleren har takket nei til kontraktsforlengelse med klubben, og forsvinner etter alt å dømme fra klubben på free transfer i løpet av sommeren. (Daily Mirror)

Og helt til sist: Paul Robinson har takket nei til landslagsspill, men Blackburn-keeperen utelukker ikke en retur til landslaget - så lenge det blir etter at Fabio Capello har takket for seg i sjefsstolen. (talkSPORT)

Kilde: BBC

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.