RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Afp/Scanpix

Torsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Fortsatt ingen enighet om pris for David Luiz'.

David Luiz' overgang fra Benfica til Chelsea kan gå i vasken, melder The Sun. Onsdag prøvde London-klubben å slenge Nemanja Matic på bordet, i tillegg til 23 millioner pund. Benfica på sin side er ikke interessert i å slippe sin midtstopper for mindre enn 30 millioner.

Samme avis melder at chileneren Alexis Sanchez blir jaktet på av både Chelsea og Manchester United. Udinese-spilleren var del av Chiles VM-lag som tok hele verden med storm i sommer. Den italienske klubbens eier har imidlertid sagt at det ikke har kommet noe konkret bud på spilleren.

Manchester United skal også være på jakt etter ny høyreback. Ajax' Gregory van der Wiel blir jaktet på at både Manchester-klubben og Barcelona. Katalanerne venter på at Dani Alves skal skrive under ny kontrakt, men vil ikke sitte uten andre alternativer hvis brasilianeren skulle ha andre planer.

Overgangssagaen rundt en annen Ajax-spiller fortsetter. Den nederlandske hovedstadsklubben har nå gitt Liverpool frist til lørdag med å legge pengene på bordet for Luis Suarez. Tidligere har de engelske avisene skrevet at Ajax krever 30 millioner pund for uruguayaneren. Nå skal kravet være på 25 millioner, men Liverpool vil uansett ikke betale mer enn rundt halvparten. Spissen skal ha fortalt Frank de Boer at han er desperat etter å få gjennomført overgangen.

El Hadji Diouf blir stadig linket til en overgang vekk fra Blackburn. 30-åringen er nå ønsket av tyrkiske Konyaspor, som har lagt 3 millioner pund på bordet. Daily Mail skriver at senegaleseren som har 18 måneder igjen av sin kontrakt på Ewood Park nå vurderer å forlate balløya etter 9 år i Liverpool, Bolton, Sunderland og Blackburn.

Ikke like troverdige Metro melder at Adrian Mutu kan gjøre et sjokkcomeback i Premier League. Alan Pardew og Newcastle skal være interessert i å hente rumeneren tilbake til England. Pardew sies å være dyktig til å få orden på kontroversiell typer. Nå kan ting tyde på at manageren ønsker å få skikk på 31-åringen og erstatte skadde Andy Carroll.

Blackpool-manager Ian Holloway forbereder seg på et liv uten Charlie Adam. Fulhams Zoltan Gera skal være aktuell for en overgang til Bloomfield Road. Etter at Fulham hentet Kakuta fra Chelsea på lån, synes håpet om førstelagsfotball enda fjernere for ungareren.

Styreformann i Blackpool Karl Oyston har ingen planer om å gi slipp på Adam. Han ber midtbanestjernen trekke tilbake sitt overgangsønske, og hjelpe klubben til fornyet Premier League-kontrakt. Adam er klubbens best betalte spiller med 10.000 pund i uka, men kan vente seg noen småpene bonuser dersom klubben berger plassen i Premier League.

Konkurransen om spissplassene i Arsenal er hard. Derfor kan Carlos Vela meget vel sendes på lån ut sesongen. Valencia har tidligere blitt nevnt som en mulig kandidat, men Owen Coyle ser ut til å sitte i pole position for øyeblikket. Bolton vil hente 21-åringen til Reebok Stadium og skal ifølge Daily Mirror i samtaler med Arsène Wenger i dag. Arsenal-manageren skal være positiv til Bolton-utlån, ettersom Jack Wilshere hadde en positiv utvikling i klubben.

Werder Bremen skal være interessert i å hente Niko Kranjcar til klubben, men kroaten skal være godt fornøyd med tingenes tilstand i England. Tottenham tillater at Kranjcar forlater White Hart Lane, og Bremen prøver å dra i land en avtale på 5 millioner pund før helgen er omme. Nå jobber spillerens agenter med å finne en klubb på De britiske øyer. Kranjcar har vært ønsket av Liverpool og kan være backup for Meseyside-klubben hvis det ikke blir noen Adam-avtale.

En som kan være på vei ut portene på Anfield er Paul Konchesky. Venstrebackens overgang til Liverpool er et stort spørsmålstegn og nå kan en låneavtale med Fulham være nært forestående. Konchesky har ikke startet en kamp etter at Dalglish tok over styringen på Anfield.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere