*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: Friso Gentsch / AFP

Schalke vil stikker kjepper i hjulene på Manchester United.

En av verdens beste keepere, tyskeren Manuel Neuer i Schalke, skal være ønsket av Manchester United. Edwin van der Sar legger opp etter denne sesongen og må erstattes.

Nå kan det se ut til at Neuer blir vanskeligere å få tak, ettersom Schalke ifølge Daily Telegraph har innledet forhandlinger med landslagskeeperen om å kjøpe ut en klausul i kontrakten hans. Schalke må nemlig akseptere alle bud over 15 millioner euro – og det er dårlig butikk for Gelsenkirchen-klubben.

Daily Mail hevder at Pepe Reina i Liverpool også har en slik klausul, men med en litt høyere sum. Han er tilgjengelig for 20 millioner pund. Arsenal og Manchester United skal begge være interessert i Reina.

Blackburn Rovers – det høres best ut når man bruker begge navnene – har innledet forhandlinger med AZ Alkmaar for deres svenske landslagsspiller Rasmus Elm, som ifølge Talksport.com verdsettes til om lag seks millioner pund.

Spartak Moskva er, hvis vi skal tro Daily Mail, på jakt etter Roman Palvjutsjenko. Spissens agent forteller imidlertid at han ønsker å bli i Tottenham Hotspur – et annet engelsk lag som høres best ut når man bruker begge navnene.

Newcastles Jonas Gutierrez er ønsket av Lazio, melder Talksport.com. Dette nettstedet anbefales for øvrig dersom man ønsker enda mer engelsk fotball. Talksport er en radiokanal hvor det meste handler om nettopp engelsk fotball – og det overføres live på nettsiden deres.

Newcastle er ikke uventet på spissjakt, etter at Andy Carroll ble solgt til Liverpool for 35 millioner pund. Ifølge Metro skal Johan Elmander i Bolton stå på Alan Pardews ønskeliste. Svensken har gjort sine saker svært bra i Premier League, og er til og med tilgjengelig på Bosman til sommeren.

Fulham er også på spissjakt. Deres mål skal ifølge Daily Mirror være Freiburg-spilleren Papiss Demba Cisse. Senegaleseren, som er nummer to på toppscorerlisten i Bundesliga, vil koste rundt 12,5 millioner pund.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag