RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: Adrian Dennis (AFP)
Sist oppdatert:
Ønskes solgt: Stjerneduo. Men til hvilken Premier League-klubb?

Vi begynner dagen med kvartfinaleklare Tottenham, som altså senket Milan i Champions League onsdag kveld. Det blir tydeligvis lagt merke til i Europa. Atlético Madrid vil nemlig selge vekk spissduoen Diego Forlán og Sergio Agüero til londonklubben for den nette sum av 40 millioner pund. Det skal legges til at begge de to spillerne ønsker seg vekk fra hovedstadsklubben. (Metro)

Hørt om Muhammed Demirci? Enkelte med managerkarrierer fra Football Manager har nok det, men flere kan bli kjent med den 16 år gamle tyrkeren de kommende årene. Demirci regnes som et av de største talentene i Europa, og nå ligger Barcelona og Manchester United i krig for å skaffe seg underskriften til midtbanespilleren. (talkSPORT)

Gaël Clichy vurderer visstnok å forlate Arsenal i løpet av sommeren, ettersom samtalene om en forlengelse av kontrakten skal ha stoppet opp. (Metro)

John Arne Riises lagkamerat i Roma, Philippe Mexes, utelukker fortsatt ikke en overgang til Premier League i løpet av sommeren. Franskmannens kontrakt med Roma løper ut i juni, og står høyt på både Arsenal og Chelseas ønskeliste. (talkSPORT)

Vi flytter oss nordover, og hiver ut en liten Newcastle-trippel: Først vil klubben utfordre Arsenal i jakten på St. Etiennes midtbanespiller Blaise Matuidi, som er på vei ut av døra i den franske klubben denne sommeren. (insidefutbol.com)

Samtidig ønsker Newcastle-manager Alan Pardew å tilby Aston Villa-innleide Stephen Ireland en permanent kontrakt på St. James' Park. (Daily Mirror)

Til sist nevnes det også at Newcastle samler opp penger for å prøve seg på Espanyol-spissen José María Callejón. (Daily Mail)

Vi beveger oss vekk fra Newcastle, men ikke så fryktelig langt. Hos naboene i Sunderland forklarer nemlig sportssjef Steve Walton at klubben ikke på noe som helst vis er under et stort nok økonomisk press til at man må selge unna stjernespillere som Asamoah Gyan og Jordan Henderson. De to er blitt lenket til klubber som Manchester United og Chelsea. (Metro)

Muligens inspirert av innleide John Carew forbereder Stoke seg på å hente inn nok en spiller fra Aston Villa denne sommeren. Denne gang er det Stephen Warnock det er snakk om, ettersom forsvarsspilleren ikke får tillit hos Gérard Houllier. (Daily Mirror)

I Real Madrid gjør man seg klare til å gi slipp på brasilianske Kaká i løpet av sommermånedene. Flere klubber er interesserte, men foreløpig er det Chelsea og AC Milan som leder an i jakten på spilleren som kostet spanjolene nesten 600 millioner kroner i 2009. (talkSPORT)

Men det er flere klubber som kan tape penger på tidligere spillerinnkjøp. Manchester City, for eksempel, kan komme til å selge spissen Felipe Caicedo til Levante for 850.000 pund denne sommeren. Caicedo er allerede hos Levante på lån, og en klausul i leieavtalen betyr at 22-åringen kan havne hos spanjolene på permanent basis for en billig penge. City betalte for øvrig fem millioner pund for Caicedo i 2008. (Daily Mirror)

West Bromwich-manager Roy Hodgson vil kjempe med Everton for å hente Andy King fra Leicester - gitt at førstnevnte klubb klarer å holde seg oppe i Premier League. (The Sun)

At Liverpool jakter på danskenes fotballyndling Christian Eriksen, er ingen hemmelighet. Men Ajax-spilleren sier selv at Barcelona er den eneste klubben som kan friste ham nok til å forlate Amsterdam. (Daily Mail)

Helt til slutt: Inter fikk kjenne på Tottenhams kvaliteter i Champions League denne sesongen, og vurderer visstnok å prøve seg på Luka Modric i løpet av sommeren. (talkSPORT)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere