*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: Peter Byrne / Pa Photos

United og Liverpool forbereder seg igjen på slåsskamp om samme spiller.

24.03.11 13:56

Liverpool og Manchester United forbereder seg på budkrig om Aston Villa-ving Ashley Young. 25-åringen topper listen over mulige sommerkjøp på Anfield, en liste som også inkluderer Wolverhamptons nye landslagsspiller Matt Jarvis, Boltons forsvarer Gary Cahill og Blackpools midtbanespiller Charlie Adam.

Chelsea vil også på shopping. Manager Carlo Ancelotti ønsker seg Palermos Javier Pastore. Den offensive midtbanespilleren, som også kan spille hengende spiss, er verdsatt til 60 millioner pund. Han er ønsket på Stamford Bridge for å gi flere alternativer til en sløsende Fernando Torres. Det gjenstår å se om de blar opp det Palermo krever, og ryktene sier at de blå ikke vil gå høyere enn 30 millioner pund.

Manchester City har iverksatt letingen etter Mario Balotellis erstatter. Klubben vil trolig kvitte seg med den kontroversielle spissen ved første anledning, og Napolis Ezequiel Lavezzi står øverst på ønskelisten.

Arsenal og Bayern Munchen er i likhet med Liverpool ute etter Boltons Gary Cahill. De to klubbene skal ha hatt folk på plass for å se ham, i helgens kamp mot Manchester United. Bolton snuser på Real Mallorcas Ivan Ramis som mulig Cahill-erstatter.

Juventus trenger høyreback, og nå rapporteres det at de er ute etter Liverpools Glen Johnson og Chelseas Jose Bosingwa. Det spørs om ikke Chelsea-spilleren er den som er lettest tilgjengelig.

Newcastles manager Alan Pardew har visstnok forespurt Lille om muligheten for å hente Moussa Sow og Gervinho til England. Duoen skal være verdsatt til 40 millioner pund, men Newcastle har penger i banken etter salget av Andy Carroll til Liverpool.

Manchester United vil forsterke forsvaret. Nå er oppmerksomheten rettet mot AC Milans Thiago Silvo. Brasilianeren skal være åpen for å flytte til Manchester, men det er ukjent hvor mye United må ut med for å få tommel opp fra italienerene.

United satser også på talenter, som vanlig. Nylig hadde de fem tenåringer fra Brasil på besøk fra Sao Paulos akademi. Kvintetten Gladstony, Aguilar, Lucas Evangelista, Agnaldo og Rafael Leao vil trolig bli en del av United, men forventes å bli leid ut til nederlandske Twente som en del av utviklingsprogrammet til Sir Alex Ferguson & co.

Liverpool, Arsenal og Tottenham vil alle ha folk på plass for å studeere Ipswich-spissen Connor Wickham i England U21s kamp mot Danmark på torsdag. Unggutten er spådd å bli en av Englands neste superspisser.

(Kilder: Mail on Sunday, Sunday Mirror, Sunday Sun, The Guardian, BBC, Tribalfootball, Marca, Sky Sports, Daily Mail.)

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.