*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: (AFP/Scanpix)

Godt nytt for Tottenham. Dårlig nytt for Chelsea.

07.04.11 12:30

Chelsea var ikke fornøyde etter 0-1-tapet for Manchester United onsdag kveld, men ifølge Daily Mirror har de flere grunner til å være misfornøyde. Det foreløpig siste forsøket på å få til en avtale med brasilianske Santos om Neymar ble nemlig avvist.

Det til tross for at Chelsea yppet seg med en mulig overgangssum på 30 millioner pund.

Da er det bedre nyheter for Tottenham. White Hart Lane-klubben ligger ifølge ikke alltid like pålitelige Daily Mail nå best an i køen for å sikre seg Anderlechts kraftplugg av en spiss, Romelu Lukaku. Men det stopper ikke der. Tidligere er det blitt skrevet at 17-åringen har en prislapp på drøyt 25 millioner pund, men det stemmer visstnok ikke lenger. Etter noe sviktende form den siste tiden skal Anderlecht muligens være villig til å selge vidunderbarnet for 17,5 millioner pund til sommeren.

Aston Villa er fortsatt hete på ryktebørsen, og legger store planer for sommeren. Ifølge Daily Mirror er klubben i ferd med å vinne dragkampen mot Liverpool om Wolverhamptons engelske landslagsving, Matt Jarvis. Prisen? Åtte millioner pund.

Da blir Jordan Spence billigere for Gérard Houllier. West Ham-spilleren er gratis til sommeren, og ser ut til å ende i enten Villa eller Newcastle.

Én annen som kan komme til å bytte klubb er Niko Kalinic. Kroaten har kun vært på banen i fire Blackburn-kamper etter jul, og misliker det. Han sier nå klart ifra at hvis han ikke får spilletid, da må han dra fra klubben.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242
(Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding)

Det samme problemet har ikke Mark Schwarzer. 38-åringen er fast keeper i Fulham, og vil nå benytte seg av en klausul som gir ham forlenget kontrakt med klubben til 2013.

Avslutningsvis reiser vi tilbake til Liverpool i torsdagens ryktespalte.

Andre Ayew, som er blitt koblet til Liverpool, sier nå at han vil spille videre for Marseille, mens Everton kanskje står i fare for å miste et par spillere. Valencia vil nemlig ha hjem Mikel Arteta mens Maroune Fellaini er på mange klubbers rader. Den franske 23-åringen, Blaise Matuidi, som startet for Frankrike i 0-0-kampen mot Kroatia 29. mars, skal nemlig være på Evertons blokk til en pris på om lag fem millioner pund.

Og det var det.

To dager før 32. serierunde i årets Premier League.

(Kilder: BBC, SportingLife, Teamtalk, Daily Mirror, Daily Star, TalkSport, Daily Mail)

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.