Torsdagens Premier League-rykter

Foto: GRAHAM STUART (Afp)

Liverpool vil gjenforene denne duoen.

28.04.11 14:05

To av dagens presseoppslag i England har allerede fått egne saker:
- Nå vil Arsenal selge Fabregas
Wayne Rooney: - Jeg gjorde en feil

Vi begynner, av alle ting, med Norwich, som ligger an til opprykk og comeback i det gjeveste fotballselskap. Klubben har identifisert Everton-spiss James Vaughan som en mulig forsterkning om opprykket skulle gå i boks.

Everton på sin side vil hente Prestons forsvarsklippe Billy Jones, men får kamp fra Britol City og Burnley.

Aston Villa-manager Gerard Houlliers hjerteproblemer gjør at klubben ser seg om etter andre lederemner, og har Mark Hughes og David Moyes på toppen av ønskelisten.

Chelsea vil bygge om laget i sommer, og blant de som ryker ut er Florent Malouda og Nicolas Anelka. Inn skal Anderlecht-fenomenet Romelu Lukaku (17) være nær en overgang verdt 160 millioner kroner. Lukaku har for øvrig gått hen og lansert en egen iPhone-app.

Santos-stjerneskudd Neymar er visst likevel Chelseas førstevalg i sommeren overgangsmarked.

I forsvaret skal nå Chelsea ha økte sjanser for å sikre seg Ajax’-forsvarer Gergory van der Wiel etter at Bayern Münchens interesse for spilleren har kjølnet.

Bayern er jo for øvrig klubben som mest sannsynlig er Schalke-keeper Manuel Neuers nye arbeidsgiver. Til tross for at spilleren har sagt tydelig at Manchester United ikke er et alternativ vil Sir Alex Ferguson prøve seg med et bud på 220 millioner kroner. En stadig eskalerende krangel mellom Schalke og Bayern øker nemlig Uniteds sjanser, hevdes det.

Liverpool har kastet sine øyne på Standard Lièges midtbanespiller Axel Witsel (22), men vil få konkurranse fra AC Milan. Liverpool vil også bruke 45 millioner kroner på å gjenforene Newcastles Joey Barton med sin tidligere lagkamerat Andy Carroll.

Tyrkias Nurin Sahin, som tidligere var i Chelseas søkelys, er blitt interessant for Liverpool etter at Borussia Dortmund kan komme til å slippe ham billig.

Manchester Citys to favorittspisser i øyeblikket ser ut til å være Napolis Edinson Cavani og Udineses Alexis Sanchez.

Napoli ønsker for øvrig å forsterke med Tottenhams defensive midtbanespiller Wilson Palacios, som vil koste rundt 90 millioner kroner.

Inn hos Spurs kan Werder Bremens playmaker Marko Marin (22) være på vei for å fylle hullet etter benkesliter Niko Kranjcar, som ønsker seg til italiensk fotball. Også Marins lagkamerat, forsvarsspilleren Dominik Schmidt skal være ønsket på White Hart Lane.

Real Madrid-spiss Karim Benzema sliter med å få spilletid, og fristes av en overgang til Arsenal.

Sunderland har tilkjempet seg overtaket i dragkampen om Cardiff-spiss Jay Boothroyd, som kan gå gratis hvor han måtte ønske etter sesongen.

Manchester Citys Pablo Zabaleta er ønsket i Valencia.

Fulham vil på ny forsøke å lokke Manchester City-kant Shaun Wright Phillips til Craven Cottage.

Blackpool har fått beskjed om at de må bla opp 65 millioner kroner om de skal hente Jose Luis Garcia del Pozo, best kjent som Recio. 20-åringen spiller sentral midtbane på Malaga.

Stoke, Birmingham og West Ham vurderer alle montenegrinske keeperen Mladen Bozovic som spiller for Videoton i Ungarn.

HTML EMBED

(Kilder: The Sun, Daily Mail, Daily Mirror, Daily Express, Daily Telegraph, Daily Star, The Guardian)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.