*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: Steve Drew (Pa Photos)

Nei, Liverpool, han her får dere ikke.

26.05.11 14:47

Joey Barton må finne seg noe annet å gjøre, eller i hvert fall finne et annet sted å gjøre det han gjør nå. Noen ny kontrakt får han i alle fall ikke av Newcastle.

Liverpool har for øvrig henvendt seg til Newcastle og bedt om å få kjøpe Jose Enrique for 36 millioner kroner, men budet er blitt avvist.

Arsenal har trukket seg fra kampen om West Hams Scott Parker, og satser nå i stedet alt på Lilles playmaker Eden Hazard (20).

José Mourinho avviser alle spekulasjoner om at han skal tilbake til Chelsea neste sesong. Samtidig forteller Guus Hiddink at han har det aldeles fint som tyrkisk manager, og ikke ofrer Chelsea en tanke.

Blackpool har bruker en klausul i kontrakten til Charlie Adam som binder skotten til klubben i ytterligere 12 måneder. Men dette hindrer neppe at Adam blir solgt i sommer.

QPR ønsker å forsterke foran comebacksesongen i Premier League, og ser på muligheten for å hente Benfica-spiss Javier Saviola. Portugiserne har imidlertid fortalt at bare et «godt bud» vil gjøre det mulig for London-klubben å hente spilleren.

Tottenham-manager Harry Redknapp ønsker å bruke 60 millioner kroner på å hente Birmingham-keeper Ben Foster som erstatter for Heurelho Gomes, som skal tilbake til sin tidligere klubb PSV Eindhoven.

Tottenham viser for øvrig interesse for Newcastles midtbanespiller Cheik Tioté og Blackburn-forsvarer Phil Jones.

Steve Bruce ønsker å hente 201 centimeter spiss til Sunderland, og da er det egentlig bare Tottenhams Peter Crouch som passer beskrivelsen.

Manchester City-manager Roberto Mancini har fløyet til Abu Dhabi for å finne ut hvor mye penger han får av eierne til å bygge et mesterlag denne sesongen.

Og det skal brukes mer penger i Manchester. Ifølge The Guardian skal Sir Alex Ferguson få rå over et «betydelig» overgangsbudsjett i sommer for å styrke stallen til Manchester United. Les mer her: - United vil kjøpe stort

Manchester City nærmer seg en overgang for Bolton-forsvarer Gary Cahill i en avtale verdt 180 millioner kroner. I tillegg skal Nedum Onuoha og Dedryck Boyata gå motsatt vei som en del av avtalen.

West Bromwich-sjef Roy Hodgson vil hente 40 år gamle Brad Friedel fra Aston Villa som sin nye førstekeeper. Fra før har Liverpool vært interessert i å hente tilbake amerikaneren, men også Tottenham står visst parat til å snappe veteranen.

Og til slutt dagens Ryan Giggs-vits fra cyberspace:

«If Ryan Giggs' wife leaves him & takes half of everything, she'll have 6 more Premiership medals than Steven Gerrard.»

Avhengig? Visste du at du kan få dagens Premier League-rykter tilsendt på SMS? Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Kilder: BBC, Independent, Daily Telegraph, The Guardian, TalkSport, Daily Mail, Daily Mirror, Metro, Daily Star, The Sun.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.