Torsdagens Premier League-rykter

Foto: NELSON ALMEIDA (Afp)

Ny Lucas til Liverpool?

22.06.11 10:25

Vi tar først turen til Emirates Stadium og Arsenal. Klubben har nemlig fått en opptur gjennom at Samir Nasri og Cesc Fabregas begge har uttalt offentlig at de trives godt og slett ikke ønsker å finne seg en ny klubb.

Men Nasri har krevd en bedre kontrakt, og ønsker seg en årslønn på rundt 55 millioner kroner. Og Fabregas har videre sagt at det langt fra er sikkert at han blir i Arsenal, selv om han trives.

Sunderland-keeper Craig Gordon er ønsket på Emirates, men Arsenal er også blitt tilbudt Emiliano Viviano fra Bologna som en mulig keeperløsning.

Arsenal ser også mot naborival Tottenham, og forbereder et bud på Spurs-spiss Jermain Defoe. Det budet vil garantert bli diskutert kraftig i begge leirer.

Tottenham har på sin side avslått et bud på 200 millioner fra Chelsea på Luka Modric.
Les mer her: Avslo Modric-bud på 200 millioner

Morten Gamst Pedersen er Tyrkia-aktuell.
Les mer her: - Galatasaray vil ha Gamst

Liverpool skal angivelig være i samtaler med Real Madrid om Fernando Gago (25). Argentineren er verdsatt til rundt 135 millioner kroner.

Kenny Dalglish håper videre å utnytte bråket i Newcastle til å sikre Liverpool signaturen til både Jose Enrique og Jonas Gutierrez for til sammen 200 millioner kroner.

Lucas Leiva kan få en navnebror i Liverpool, nemlig Sao Paulos offensive midtbanespiller Lucas (18). Unggutten vil koste rundt 80 millioner kroner, og Liverpool må kjempe med Paris St. Germain om brasilianeren.

Swansea har vunnet kampen om å få låne Tottenham-forsvarer Steven Caulker neste (19) sesong.

Manchester United er igjen ute etter å forpurre planene til Liverpool. Fra før har de sikret seg Blackburn-stopper Phil Jones, som Liverpool var interessert i. Nå har Sir Alex Ferguson plutselig kastet seg inn i kampen om Blackpools Charlie Adam, som det har vært opplest og vedtatt skulle til Liverpool. United vil by rundt 110 millioner kroner for midtbanespilleren og cornerspesialisten.

Blackburn har vist interesse for Manchester City-spiss Emmanuel Adebayor. Togoleseren er også ønsket av Tottenham, mens Real Madrid, der Adebayor var på utlån denne sesongen, ikke er villig til å betale det City krever for spissen.

Liverpool-duoen Maxi Rodriguez og Raul Meireles kan være på vei bort fra Anfield.

Chelsea er ivrig etter å sikre seg Barcelonas midtbanespiller Thiago Alcantara (20), men fremtidens hans kan avhenge av om Barcelona får hentet Fabregas i sommer.

Inter vil la Wesley Sneijder dra til Manchester United for rundt 320 millioner kroner.

Tottenham har også fått servert en drøy prislapp. De må ut med 165 millioner kroner om de ønsket å hente Lassana Diarra fra Real Madrid – Altså mer enn dobbelt som mye som Rafael van der Vaart kostet da han tok den samme turen. Van der Vaart var rett nok rasende billig.

Men Harry Redknapp nærmer seg visst stadig mer en overgang for Scott Parker. Tottenham skal ha innledet samtaler med spilleren onsdag.

Også Espanyols midtbanespiller Javier Marquez er ønsket av Tottenham, men også Fulham og Blackburn er interesserte.

Stoke står klare med 90 millioner kroner og vil gjerne bytte dem med Sunderland-spiss Asamoah Gyan.

Swansea vil forsterke på keeperplass med den polske U21-keeperen Greg Sandomierski fra Jagiellonia Bialystok. Også den franske landslagsspissen Sidney Govou er ønsket av den nyopprykkede walisiske klubben.

Blackburn vil erstattet Christopher Samba, som skal til Arsenal, med Aston Villa-forsvarer James Collins.

HTML EMBED

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding)

Kilder: The Sun, Daily Mail, Daily Mirror, Daily Star, Daily Express, The Times, Daily Telegraph, Metro, BBC, Sky Sports, Sporting Life, TalkSport.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.