RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: DAVID GRAY (Reuters)
Sist oppdatert:
Liverpool vi ha en av disse stjernespillerne.

Kenny Dalglish overvåker situasjonen til Chelseas unggutt Daniel Sturridge, og vurderer nå om Liverpool skal legge inn et bud på spissen, skriver engelske aviser.

Liverpool er også interessert i Real Madrids Gonzalo Higuain. Nå ventes klubben å by på spissen så fort Real Madrid fullfører en av de forventede overgangene av Carlos Tevez eller Neymar, noe som vil senke prisen på Higuain.

Higuain har tidligere uttalt at han gjerne spiller i Premier League, om han først må forlate Real Madrid.

Manchester United sies å ha kommet til enighet med Inter om Wesley Sneijder. Nå forventes det at nederlenderen blir United-spiller i løpet av helgen.

Scott Parker er et hett navn i engelske aviser torsdag. Nå linkes han til både Aston Villa og Chelsea. Villa vil by syv millioner pund for fjorårets «årets spiller», men Chelsea vil by fem millioner pund for å låne Parker i én sesong. Så gjenstår det å se hvilket av budene West Ham finner mest interessant.

Aston Villa og Alex McLeish har akseptert et Liverpool-bud på Stewart Downing, og nå øyner de Juan Manuel Vargas fra Fiorentina som en mulig erstatter for den engelske vingen.

Patrick Vieira ventes å legge opp torsdag, og går trolig inn i en trenerrolle i Manchester City.

Arsenal skal være ute etter FC Københavns Mathias «Zanka» Jørgensen. Nå ventes det at London-klubben legger fem millioner pund på bordet for unggutten.

Se oversikt over alle de bekreftede overgangene i Premier League her!

West Bromwich har sendt en forespørsel til West Ham om å kjøpe keeper Rob Green, som ønskes som en erstatter for Scott Carson.

Tottenham-stopper Michael Dawson avviser ryktene om at han er på vei bort fra White Hart Lane, og forteller at han ønsker å være Tottenham-spiller resten av karrieren.

Liverpool-bomkjøpet Milan Jovanovic er som kjent historie på Anfield, nå rapporteres det at kona har beordret ham til å takke ja til et tilbud fra belgiske Anderlecht.

En annen Liverpool-flopp er på vei bort. Nå ønsker FC København å kjøpe Christian Poulsen, for en sum på rundt 2.5 millioner pund, skriver Daily Mirror.

Arsenal og Bayern Munchen kjemper om Leverkusens midtbanespiller Arturo Vidal, som med ett år igjen av kontrakten verdsettes til 12 millioner pund.

QPR nærmer seg Lazios ving Pasquale Foggia, og 28-åringen forventes å signere for den nyopprykkede klubben innen mandag.

Carlos Tevez skal ifølge rapportene ha bedt på sine knær om at City skal akseptere det endelige budet på 38 millioner pund fra hans gamle klubb Corinthians.

Everton planlegger visstnok et bud på seks millioner pund for Schalke 04s ving Lewis Holtby. 20-åringen har innrømmet at han er Everton-supporter, og nå kan han altså ende opp i favorittklubben.

Nettavisen-konkurranse: Vil du vinne VIP-billetter på Ullevaal?

Everton ønsker også å knytte til seg Real Madrids Sergio Canales på et lån, men får trolig kamp fra Valencia og Roma om spilleren.

Swansea rapporteres å være i samtaler med Ipswich om å hente tilbake Jason Scotland, som tidligere har scoret 53 mål på 105 kamper for «svanene».

Denilson går mot en exit på Emirates, etter at han skal ha oppført seg svært dårlig etter å ha blitt byttet ut etter kun 20 minutter av Arsenals første treningskamp i Malaysia. Fulham rapporteres å være interessert i brasilianeren.

Redd for å gå glipp av Modric´ overgang til Chelsea? Ikke fortvil! Send PLRYKTER til 2242 (tjenesten koster 2,- kroner pr. melding, og det sendes én melding daglig) og du får all galskapen direkte til din mobil.

Kilder: Daily Mail, The Mirror, Metro, caughtoffside.com, footybunker.com, Talksport, footie-online.co.uk, Daily Star, BBC, The Guardian.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere