*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: AFP/Scanpix

Roma-stjerne har Premier League-beilere. Sjekk hvem!

Carlos Tévez er etter alle solemerker ferdig i City. Spissen har gitt beskjed om at han ønsker seg bort fra klubben, men de lyseblå krever heftige 50 millioner pund for sin stjerne. Nå kan imidlertid italienske Inter bli løsningen på problemet. De to klubbene skal nemlig vurdere å få til en bytteavtale, der Tevez drar til støvellandet, mens Wesley Sneijder ankommer balløya.

Sneijder har vært en mye omtalt mann i sommer, men det er først og fremst Citys rival, Manchester United, som har jaktet nederlenderen.

Inter-stjernen er imidlertid ikke den eneste midtbanemannen som står på ønskelisten til Manchester City. Også Romas defensive midtbanespiller Daniele De Rossi skal være en interessant mann for manager Roberto Mancini. Chelsea skal viss nok også være ute etter italieneren, som nylig ba om å få utsatt kontraktsforhandlingene med hovedstadsklubben, skriver The Mirror.

City skal også være i ferd med å gjøre et framstøt for unggutten Ray Ings fra Bournemouth. Samtidig skal også et bud på Sergio Agüero være rett rundt hjørnet.

Chelsea kjemper angivelig også en kamp mot de blå fra Liverpool, Everton, for å sikre midtbanespilleren Lucho Gonzalez. Marseille-spilleren har blitt linket bort fra Frankrike i sommer og begge de to Premier League-klubbene håper altså å få napp. 30 år gamle Gonzalez har en fortid i FC Porto og har også en rekke landskamper for det argentinske landslaget.

Liverpool jakter ny venstreback. Med Paul Konchesky borte og Fabio Aurelios mange skadeproblemer, ønsker manager Kenny Dalglish flere alternativer i forsvarsposisjonen. Én mann som nå skal være aktuell på Anfield, er tyske Marcell Jansen. 25-åringen tjener for tiden til sitt daglige brød i Hamburg, der han ofte også har blitt brukt i en venstre kantposisjon.

De røde fra Merseyside skal også være i ferd med å sikre seg meksikanske Marco Bueno. 17-åringen har som kjent blitt tilbudt et prøvespill med Premier League-klubben og Dalglish vil deretter vurdere om spilleren holder mål. Bueno har av mange blitt sammenlignet med Manchester Uniteds Javier Hernandez, som slo gjennom med brask og bram på balløya forrige sesong.

Torsdag dukker også ryktet rundt Alberto Aquilani og Fiorentina opp igjen. Spilleren har imponert så langt i sesongoppkjøringen, men det er hard kamp om midtbaneplassene i Liverpool.

Tottenham-manager Harry Redknapp gir ikke opp jakten på en ny spiss og har flere gode alternativer på blokka. Øverst skal Emmanuel Adebayor stå, men spissens City-lønn er høy og Spurs er ikke villig til å overta hele lønnen ved en eventuell låneavtale. Under mannen fra Togo, skal Romas Mirko Vucinic stå. Spissen har blitt linket med flere engelske klubber i sommer.

Newcastle skal igjen ha fattet interesse for Melvut Erdnic fra Paris St. Germain. Spissen var også tidligere dette overgangsvinduet i søkelyset til St. James' Park-klubben.

Matt Taylor er ønsket av West Ham og nå skal Bolton-spilleren ha reist hjem fra klubbens treningsleir i USA, for å diskutere en overgang med londonklubben.

Chelsea har vært rolige på overgangsfronten så langt i sommer, men nå ser det ut til at det begynner å skje ting. Ifølge Sky Sports skal de blå ha kommet med et offisielt bud på Anderlechts stjernespiss Romelu Lukaku. Budet skal angivelig være på rundt 15 millioner pund og spilleren selv skal være svært interessert i en overgang. Lukaku skal nemlig være Chelsea-fan.

Manchester Uniteds Mame Biram Diouf ble nylig linket til Blackpool, men spilleren selv ønsker å roe ned disse spekulasjonene.

Arsenal ønsker å forsterke forsvaret og skal være villig til å legge 10 millioner pund på bordet for å sikre seg Scott Dann fra Birmingham. Stopperen gjorde en god figur hos laget som rykket ned forrige sesong og flere klubber skal ha vist interesse. Arsenals førstevalg er imidlertid Gary Cahill fra Bolton, men landslagsspilleren kan vise seg å bli for dyr for Arsène Wenger.

Også mye omtalte Alex Oxlade-Chamberlain står på ønskelisten til Arsenal-sjefen. Southampton skal være villig til å selge juvelen for 12 millioner pund.

Wenger skal også være klar til å kvitte seg med unggutten Jay Emmanuel-Thomas, men krever minst 1 million pund for unggutten.

West Bromwich Albion ønsker seg Owen Hargreaves, men skal bare være villige til å tilby den skadeplagede midtbanemannen er prestasjonsbasert kontrakt.

Ellers skal Wolves være interessert i Liverpools Jay Spearing, Wigan ønsker å kikke nærmere på Shaun Wright-Phillips, mens Aston Villa vil hente Charles N'Zogbia fra nettopp Wigan. Swansea ønsker Fulham-keeper David Stockdale, Queens Park Rangers jakter tidligere Ipswich-keeper Brian Murphy, mens Bolton nærmer seg en avtale for Barca-ving Jeffren.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Kilder: BBC, SkySports, Sportinglife, Daily Mirror, Metro, The Sun, The Guardian, talkSPORT.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.