RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: OLIVIER MORIN (Afp)

Torsdagens Premier League-rykter

Disse beina er løsningen på Alex Fergusons problemer.

Ghanas landslagskaptein fra VM i fjor, Stephen Appiah, er for tiden uten klubb etter at kontrakten hans med Cesena gikk ut i sommer. Blackburn kan tenke seg å tilby den 30 år gamle defensive midtbanespilleren en mulighet til igjen å få spille fotball på toppnivå.
(Daily Mirror)

Den nye Sunderland manageren Martin O’Neill vurderer muligheten for å kalle tilbake Asamoah Gyan fra Al Ain i De forente arabiske emirater, der ghaneseren er på lån.
(Daily Mirror)

Wesley Sneijder var ønsket av Manchester United i sommer, men overgangen kom aldri i stand. Det angrer nok Sir Alex Ferguson på etter å ha sett sitt tannløse lag bli slått ut av Champions League. Derfor kommer det et bud på 25 millioner pund til Inter i januar for den nederlandske playmakeren.
(Caught Offside)

Fulham ligger best an i kampen om Bristol Citys kantspiller Albert Adomah, men også Aston Villa, Everton, Bolton, Sunderland og Stoke er interessert i 23-åringen.
(Daily Mail)

Manchester Citys Edin Dzeko skal ha vært i kontakt med sin landsmann i Juventus, Andrea Barzagli, for å sjekke forhøre seg om en mulig overgang til den italienske storklubbe. Dzekos agent har imidlertid rykket ut og nektet for at Dzeko har planer om å forlate Premier League.
(TalkSport)

Joe Cole kommer neppe til å returnere til Liverpool etter låneoppholdet i Lille. Venner av spilleren sier at han trives så på den froskelårspisende siden av Kanalen at han ønsker å bli der videre.
(Goal)

Manchester United er enig med Dallas Texans om en overgang for spissen Roberto Carlos Brito Rojas (18). Venezuelaneren skal trene med United i ett år.
(Daily Mail)

Den irske landslagsspilleren Simon Cox innrømmer at han muligens må forlate West Brom for å få spilletid nok til bli tatt ut i den irske EM-troppen.
(Birmingham Mail)

Sevilla er fortsatt interessert i Tottenhams Giovanni dos Santos, men har tidligere reagert på prisen London-klubben krever for den offensive midtbanespilleren.
(Daily Mirror)

Wolverhampton-manager Mick McCarthy innrømmer at han ønsker å hente Arsenals Emmanuel Frimpong til Molineux.
(Daily Mirror)

Evertons speiderkorps vurderer for tiden Mons-spiss Jeremy Perbet.
(Daily Mirror)

Liverpool følger Macclesfields 16 år gamle forsvarsspiller George Whiteoak.
(Daily Mirror)

QPR-manager Neil Warnock ønsker å hente Darren Ambrose fra sin tidligere klubb Crystal Palace for rundt to millioner pund.
(The Sun)

Tottenham-spiss Roman Pavljutsjenko skal ha fått så mange som sju tilbud å tygge på i januar-vinduet, men ingen av dem kommer fra Lokomotiv Moskva.
(Daily Mail)

Bolton følger Heerenveen-forsvarer Jeffrey Gouweleeuw (20).
(Daily Mail)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere