*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: Reuters/Scanpix

Chelsea skal være ute etter Real Madrid-spiller.

Det roer seg gjerne ned på ryktebørsen i tiden etter at overgangsvinduet stenges, og slik er det nå, også. Men noen rykter fant vi, og her er dem:

Arsenals utskjelte russer Andrej Arsjavin skal ha takket nei til et tilbud fra russiske Anzji på deadline day, og blir etter all sannsynlighet værende på Emirates ut sesongen.

Arsenal har samtidig gjort et fremstøt for å skaffe seg Racing Clubs Claudio Yacob, som er gratis til sommeren. Midtbanespilleren skal lenge ha vært en av Arsene Wengers mest ønskede spillere.

Wenger skal samtidig ikke ha gitt opp å hente Eden Hazard til klubben, og kommer trolig til å gjøre et nytt forsøk når sommeren nærmer seg.

Tottenham overrasket alle på deadline day, og hentet spillere fra, ja, la oss kalle det midterste hylle. Nå skal Harry Redknapp ha skrevet opp Wigans Hugo Rodallega øverst på ønskelisten, uten at det får Spurs-fansen til å hoppe i taket.

Liverpool holdt seg unna storkjøpene i dette overgangsvinduet, men nå skal Liverpool-manager Kenny Dalglish planlegge et bud på Napolis stjernespiss Edinson Cavani til sommeren. 24-åringen har vist seg som en målgarantist i Serie A og mannen fra Uruguay er en svært ettertraktet spiss.

Didier Drogba ble ikke solgt fra Chelsea i overgangsvinduet, men ryktene fortsetter likevel om den store ivorianeren. Nå skal Chicago Fire være klare til å lokke ham til seg når vår blir til sommer.

Chelsea skal samtidig være klare til å forsterke laget kraftig når sesongen er over. Spillere som Eden Hazard, Pepe og Neymar er alle på blokka til eier Roman Abramovitsj og manager Andre Villas-Boas.

Everton, av mange regnet som overgangsvinnerne i januar, forventes å selge spissen Joao Silva denne måneden. Klubber i Romania skal stå klare med sjekkheftet.

Og til slutt:

Manchester United kommer trolig til å prøve å hente Nice-spiller Diacko Fofana til sommeren. 17-åringen har spilt seg inn på laget denne sesongen, og regnes som et kjempetalent.

På jobb, date eller familieselskap? Ikke gå glipp av de heteste overgangsryktene av den grunn. Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Kilder: BBC, Sportinglife, Footybunker, Daily Mirror, daily Mail, talSPORT, Metro, Sunderland Echo, The Guardian.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.