*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: Getty Images / All Over Press

Storklubb vurderer å legge gigantsum på bordet for å sikre seg Carlos Tevez.

05.04.12 08:42

Påsken er her, men ryktene forsvinner ikke av den grunn. Her er sladderet vi fant torsdag:

Den tidligere franske landslagsstjernen Marcel Desailly ber nå Arsenal om å hente Rennes-spiller Yann M'Vila, samme hva det koster. Midtbanespilleren har i lang tid vært koblet til klubben, men fortsatt tjener han til livets brød i Frankrike.

Arsenal-ryktene flommer faktisk over for tiden. Klubben skal i tillegg til M'Vila være ute etter Ajax-spiller Jan Vertonghen, Lille-spiller Eden Hazard, Chelseas Daniel Sturridge og Blackburns Steven Nzonzi.

Newcastle-manager Alan Pardew ønsker å forsterke stallen. Nå skal han se på muligheten til å hente PSV Eindhovens 23 år gamle venstreback Erik Pieters, og Twentes midtstopper Douglas (24).

Barnsleys unge kapteint Jacob Butterfield skal også være ønsket av Newcastle, for den nette sum at to millioner pund.

Samtidig skal Newcastle og Southampton være i drakamp om Burnley-spiss Jay Rodriguez. Burnley-manager Eddie Howe har innrømmet at han trolig kommer til å miste spissen når overgangsvinduet åpner til sommeren. Er han like god i virkeligheten som i Football Manager, kan det være et riktig så godt kjøp ...

Manchester Uniteds Dimitar Berbatov ventes å forlate Old Trafford når sesongen er over. Den populære bulgareren ryktes nå å være på vei til tyrkiske Galatasaray.

De italienske gigantene Juventus planlegger å kline til med et bud på 40 millioner pund for Manchester Citys Carlos Tevez. 28-åringen er inne i varmen igjen på Etihad Stadium, men trolig er City villige til å høre på bud som måtte komme. AC Milan nevnes fortsatt som en aktuell klubb.

Stoke-spiller Salif Diao skal ha fått beskjed om at han kan forlate Britannia etter sesongen. 35-åringen ønsker å fortsette karrieren i England, og West Bromwich nevnes som en aktuell arbeidsgiver.

Liverpool ønsker å fornye stallen, noe som gjør at Dirk Kuyt og Maxi Rodríguez går en usikker Liverpool-fremtid i møte. Samtidig skal Feyenoords 17 år gamle midtbanespiller Tonny Trindade de Vilhena og Udineses Pablo Armero står høyt på rødtrøyenes ønskeliste. Les mer om det her.

God påske!

På jobb, skole, ferie eller date? Ikke fortvil. Nå kan du få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.