RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: TOBY MELVILLE (Reuters)
Sist oppdatert:
Manchester United inn i kampen om Robin van Persie.

Robin van Persie har scoret for moroskyld i Premier League denne sesongen og spissen kommer garantert til å bli en mye omtalt mann i sommer. Arsenal ønsker selvfølgelig å beholde spissen som har kontrakt fram til 2013, og er forberedt på å sprenge banken i et forsøk på å få i stand en ny avtale. Londonklubben må imidlertid belage seg på kamp fra mange hold.

Ifølge talkSPORT skal Manchester United være blant klubbene som vil rappe Arsenals storscorer. Sir Alex Ferguson ønsker først og fremst å snyte erkerival Manchester City, som også har jaktet 28-åringen. I tillegg til Manchester-gigantene skal også Juventus, nylig kronet seriemester i Italia, ønske nederlenderen. Klubben har bekreftet at van Persie er aktuell i sommer.

Det er ikke bare angrepsspillere som er aktuelle for Manchester United. Også forsvarsspillere. Evertons Leighton Baines nevnes igjen som et overgangsmål for klubben i sommer.

Ellers tar vi også med at venstreback Fabio etter alle solemerker går på lån til Benfica neste sesong.

Chelsea-fansen ønsker gjerne å beholde stødige Didier Drogba, men klubben ser annerledes på det. Den sterke ivorianeren kan forsvinne fra Stamford Bridge allerede denne måneden.

Liverpool nå. Manager Kenny Dalglish håper selvfølgelig på forsterkninger i sommer og Milos Krasic, også ønsket av en rekke andre klubber, skal stå på ønskelisten til den en gang så målfarlige skotten. Chelsea og Tottenham har blitt koblet med spilleren tidligere. Krasic har lenge vært misfornøyd med livet i Juventus og bytter trolig beite i sommerferien.

Hamit Altintop er den andre mannen som skal stå på innkjøpslista til Dalglish. Den presise tyrkeren har ikke fått mye spilletid i Real Madrid og Liverpool ser på ham som en nyttig tilvekst. Den tidligere Bayern München-mannen kan bli en midlertidig erstatter for Dirk Kuyt. Nederlenderen med duracellbatteri skal være på vei bort, og neste stopp kan bli tyske Hamburg.

De røde skal også fortsatt være på jakt etter svenske Rasmus Elm. AZ-spilleren vil koste de røde rundt 7 millioner pund.

Andy Carroll har vist lovende takter den siste tiden, og nå håper den storvokste og hårfagre spissen at han har overbevist landslagssjef Roy Hodgson om å få en plass i EM-troppen.

Tidligere Chelsea-helt Gustavo Poyet skal være i ferd med å slutte i Brighton-jobben, og kan dermed være aktuell for West Bromwich Albion. Claudio Ranieri har også blitt nevnt til jobben.

Everton hentet «hjem» Steven Pienaar fra Tottenham i vinter, og klubbhelt Ian Snodin mener David Moyes i sommer må gjøre alt han kan for å sikre midtbanemannen på permanent basis.

Yaya Toure har vært strålende for Manchester City denne sesongen og kan bli en viktig brikke for de lyseblå også i årene framover. Derfor blir det nok ikke tatt spesielt godt imot i Etihad-leieren at Toure nylig uttalte at han gjerne vil tilbake til Barcelona. 28-åringen sa han elsket klubben og håpet på en retur dit en gang. Toure ble hentet til City fra nettopp Barcelona i 2010.

Blackburn er nede i The Championship, noe som betyr at flere spillere kan forsvinne. En av dem som er usikker på framtiden er Paul Robinson. 32-åringen skal være ønsket i West Ham.

Victor Moses har vært god for Wigan i år, men spiller trolig et annet sted neste sesong. Spissen skal ha takket nei til en kontrakt, og ser seg nå om etter andre muligheter.

Fulham er interessert i å hente backen Alexander Buttner fra Vitesse til Craven Cottage. Martin Jol, hans dype stemme, og londonklubben får imidlertid konkurranse fra nederlandske Ajax.

Stoke må ut med 8 millioner pund om de vil ha Martin Olsson fra Blackburn, mens David «Junior» Hoilett skal være ønsket av både Bayern München og Borussia Mönchengladbach.

Helt til slutt må også nevne at både Diego og Falcao fra Atlético Madrid trolig kommer til å bli mye omtalt i diverse ryktebørser denne sommeren. Duoen har imponert for sin spanske klubb og var sentrale da hovedstadslaget onsdag gikk til topps i Europa League. Falcao bøtter inn mål, mens Diego har en fot med i det meste som skjer offensivt. Noen er garantert interessert.

Kilder: BBC, Sportinglife, Daily Mail, Daily Mirror, The Guardian, The Telegrpah, talkSPORT, Metro.

Skole, ferie eller date? Ikke fortvil. Nå kan du få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

KONKURRANSE:
Vil du vinne en fotballbag signert av John Arne Riise, samt en fotball, cap, t-skjorte (medium barn), drikkeflaske, klistremerker, egen bag til fotballsko og refleks?

Da må du svare på dette spørsmålet:

Hvilket draktnummer hadde John Arne Riise i sin siste Liverpool-sesong?

Svaret sender du på mail til konkurranse@nettavisen.no

Vinneren blir offentliggjort på Nettavisen-sportens facebooksider fredag den 11. mai.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere