RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: IAN KINGTON (Afp)
Sist oppdatert:
Sir Alex gir ikke opp håpet om å sikre seg Luka Modric.

Chelsea har allerede vist styrke på overgangsmarkedet etter Champions League-triumfen, men akter ikke å gi seg med det første. London-klubben skal være villig til å legge 10 millioner pund på bordet for å sikre seg Moussa Dembele fra Fulham.
(The Sun)

Sir Alex Ferguson likte dårlig at Premier League-trofeet havnet i den blå delen av Manchester forrige sesong. Nå vil skotten forsterke laget med en kreativ midtbanespiller og har ikke gitt opp håpet om å sikre seg Luka Modric fra Tottenham. Kroaten kan bli solgt for rundt 30 millioner pund denne sommeren.
(Daily Star)

West Ham kobles stadig til nye keepere etter opprykket og denne gangen er det Fulhams David Stockdale som kobles til London-rivalen. Kontraktsforhandlingene med Robert Green har strandet, og det ser ut til at landslagskeeperen kan forsvinne fra West Ham til QPR.
(The Sun)

Marvin Martin har uttalt at han føler seg klar til å ta et nytt steg i karrieren og kan dermed være på vei bort fra Sochaux. Arsenal og Tottenham vil nok følge nøye med 24-åringen i EM, men får konkurranse fra Valencia, Fenerbahce og Borussia Dortmund.
(Talksport)

Tottenham håper nok å vinne den dragkampen ettersom Rafael van der Vaart kan være på vei bort fra klubben. Schalke 04 skal ha lagt i overkant av 10 millioner pund på bordet for nederlenderen.
(Daily Mail)

Christopher Samba forsvant fra Blackburn og Premier League for å søke lykken i Anzji. Nå vil Queens Park Rangers hente midtstopperen, som ikke har funnet seg til rette i Russland, tilbake til balløya.
(Daily Mail)

I onsdagens rykter kunne vi melde at Sunderland ønsker seg Adam Johnson. Nå har Newcastle og Tottenham kastet seg inn i kampen om den dribleglade kantspilleren.
(The Sun)

Så til dagens villeste rykte, som er hentet fra spanske Sport. Avisen hevder nemlig å vite at Paris Saint-Germain vil hente Wayne Rooney til klubben og skal være villig til å legge 150 millioner Euro på bordet for å sikre seg den engelske stjernespilleren.
(Sport)

Yevhen Konoplyanka er kanskje ikke et velkjent navn for mange. Men i Ukraina er playmakeren en stor stjerne og er i pressen døpt til «Ukrainas Messi». Klubben hans, Dnipro, har en styrtrik eier, som vil gjøre alt for å beholde sin stjerne. Det hindrer ikke Manchester United, Chelsea og Arsenal i å ta følge 22-åringen tett under det kommende europamesterskapet.
(Talksport)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere