Torsdagens Premier League-rykter

ØNSKET: Arsenal skal visstnok følge den gabonske angriperen Pierre-Emerick Aubameyang veldig tett.

ØNSKET: Arsenal skal visstnok følge den gabonske angriperen Pierre-Emerick Aubameyang veldig tett. Foto: Patrik Stollarz (Afp)

Arsenal ønsker Borussia Dortmunds superspiss.

19.11.15 09:53

Arsenals jakt på en superspiss har ledet dem til Tyskland og Pierre-Emerick Aubameyang. Den gabonske angriperen har 19 mål på 16 kamper for Borussia Dortmund denne sesongen, og nå kobles han med en overgang til London-klubben, ifølge den tyske avisen SportBild. Om Arsene Wenger skulle ønske å gjøre interessen seriøs så vil Aubameyang koste over 550 millioner kroner, melder SportBild.

Arsenal er ikke alene om å se til Tyskland. Liverpools tyske manager Jürgen Klopp kjenner nok talentet i moderlandet bedre enn de fleste, og nå skal han være veldig interessert i 19-åringen Leroy Sané fra Schalke 04, melder Daily Mail. Sané har imponert stort denne sesongen og debuterte nylig på det tyske landslaget.

En annen London-klubb som er ute på det europeiske markedet er Chelsea. Den tyrkiske avisen HaberTurk melder at de blå fra Stamford Bridge er veldig interesserte i nederlandske Wesley Sneijder fra Galatasaray. Selv om den nederlandske superstjernen har en utkjøpsklausul på litt under 200 millioner kroner så tror tyrkisk media at Galatasaray vil selge for rundt 70 millioner kroner.

The Sun melder at både Chelsea og Manchester United snuser på Valencia-vingen Sofiane Feghouli. Den algirske landslagsspilleren har kontrakt til sommeren med Valencia og vil gå gratis til sommeren etter å ha sagt nei til en ny kontrakt.

Både United og Chelsea skal ha fått konkurranse om signaturen til Evertons lovende forsvarsspiller John Stones. Ifølge The Telegraph så har Barcelona rettet sitt blikk mot Evertons nummer fem. Everton sa som kjent nei til et bud på over 400 millioner kroner fra Chelsea i sommer.

Manchester United skal være veldig interessert i å skaffe seg en ny ving. En annen som skal stå på lista deres er Matt Ritchie fra Bournemouth. Ifølge The Mirror, som var på trener Eddie Howes pressekonferanse, så er ikke klubben fra sørkysten av England spesielt interessert i å la skotten gå. Også West Bromwich, Stoke og West Ham skal følge Ritchie tett.

United skal også være svært interessert i unggutten Lorenzo González som til daglig spiller i sveitsiske Servette. 15-åringen er blitt sammenlignet med Sergio Agüero og følges også av Real Madrid, ifølge Daily Mail.

Chelsea, på sin side, skal være veldig nære en overgang for 18-åringen Amadou Diawara fra Bologna. Midtbanespilleren som opprinnelig er fra Guinea har blitt sammenlignet med Paul Pogba.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.