RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter


ØNSKET: Jeison Murillo skal være aktuell for Jürgen Klopp.
ØNSKET: Jeison Murillo skal være aktuell for Jürgen Klopp. Foto: Olivier Morin (Afp)
Sist oppdatert:
Liverpool ser til colombiansk forsvarsmur.

Liverpool skal stå klare til å by over 300 millioner kroner for den colombianske midtstopperen Jeison Murillo melder nettsiden calcionews24.com. Murillo har kun spilt i Inter siden sommeren, men har siden vært koblet med de fleste storklubbene i Europa.

Den engelske radiokanalen talkSPORT melder at West Ham ser på muligheten for å hente brasilianske Anderson Talisca på lån. Benfica-spilleren imponerte stort i fjor og hadde flere av de største klubbene i Europas oppmerksomhet. Nå kan det gå mot et opphold på Upton Park.

Leicester City har imponert de aller fleste i England denne sesongen, og vil fortsette å imponere om de klarer å signere Aleksandar Dragovic fra Dyanmo Kiev. Engelsk fotballs store overaskelse, i følge den engelske avisa Daily Mail, indikert at de kan være villige til å betale over 200 millioner for den østerriske midtstopperen.

Det har virkelig vært en drømmesesong for Claudio Ranieri og hans Leicester. En av de store grunnene til det er Jamie Vardy. Nå melder The Telegraph at klubben ønsker å tilby Vardy ny kontrakt for å stoppe en mulig overgang til enten Chelsea eller Manchester City.

Daily Mail melder også at Manchester United skal være interessert i å gjøre et nytt forsøk på å hente Sadio Mané fra Southampton. United la inn et bud i sommer på den senegalesiske angrepsspilleren, og skal fortsatt være interessert. Likevel er det, slik nevnt i gårsdagens artikkel, brasilianeren Felipe Anderson fra Lazio som ser ut til å være nærmest en overgang.

Arsene Wenger har indikert at han kan være villig til å åpne lommeboka i januar, men en spiller han ikke kommer til å signere er Ezequiel Lavezzi. Agenten til PSGs argentinske angriper fortalte den italienske radiokanalen Radio CRC at han ikke tror på en overgang for hans klient i januar. Dermed må Arsenal se til andre alternativer.

Everton skal være veldig nære sin første signering i 2016. Ifølge den engelske avisa The Guardian er de blå fra Merseyside i avanserte samtaler med den sveitsiske klubben Grasshoppers om 20-åringen Shani Tarashaj. Det er ventet at Tarashaj lånes tilbake til Grasshoppers resten av sesongen om en avtale mello de to partene skulle finne sted.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere