*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

TIL JUVENTUS: Aaron Ramsey har allerede signert kontrakten med Juventus, melder Sky Italia. Foto: John Sibley (Reuters)

Aaron Ramsey har signert for Juventus og slutter seg til Serie A-klubben til sommeren.

17.01.19 06:42

Alvaro Morata er svært nær en overgang til Atletico Madrid, melder Fabrizio Romano i Sky Italia. Klubbene trenger bare å spikre de siste detaljene i avtalen før spanjolen kan returnere til hjemlandet.

Erstatteren hans i Chelsea blir etter alt å dømme Gonzalo Higuain. Rett etter gårsdagens Supercoppa-finale kom Juventus til enighet med Chelsea om en utlånsavtale, melder Sky Italia. Argentineren lånes ut i seks måneder, men det skal være muligheter for å utvide lånet i enda en sesong, hevder kanalen.

Higuain har så langt denne sesongen vært lånt ut til AC Milan. Milano-klubben er derfor selv på jakt etter en ny spiss. Chelsea har ifølge Sky tilbudt Michy Batshuayi, men klubben har selv Krzysztof Piatek som førstevalg. Genoa krever imidlertid 40 millioner euro for sden polske spissen.

Sky Italia melder samtidig at Aaron Ramsey har signert kontrakten med Juventus og slutter seg til Serie A-klubben fra Arsenal når kontrakten hans går ut i juni.

Manchester United vil sende speidere for å følge PSV-kanten Steven Bergwijn og vurderer å legge inn et bud verdt 25 millioner pund for kantspilleren, melder The Sun.

Liverpools Divock Origi er en av spillerne Tottenham vurderer etter at det ble klart at Harry Kane er ute med en ankelskade fram til mars, skriver The Telegraph.

Ledelsen i klubben vil ifølge Talksport avholde et møte for å diskutere Kanes skadefravær og hva klubben bør foreta seg. Å låne inn en erstatter er blant alternativene som skal diskuteres, hevder nettstedet.

Bayern Münchens jakt på Callum Hudson-Odoi fortsetter og ifølge tyske Bild er klubben nå i samtaler med Chelsea om en overgang for 18-åringen.

Cardiff er nær ved å komme til enighet med Nantes om en overgang for spissen Emiliano Sala. Den 28 år gamle argentineren vil ifølge Sky Sports koste waliserne rundt 18 millioner pund.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag